pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Pedallar Sağlık İçin Döndü

01.04.2018 - 14:18, Güncelleme: 01.04.2018 - 14:18
 

Pedallar Sağlık İçin Döndü

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de bin 500 bisikletli sağlık için pedal çevirip şehir turu attı.Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ tarafından "Her Pedal Bir...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de bin 500 bisikletli sağlık için pedal çevirip şehir turu attı.Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ tarafından "Her Pedal Bir Nefes" sloganıyla organize edilen etkinlikte, çoğunluğu Spor AŞ sporcularından oluşan bisikletli grup, Kadir Has Kongre Merkezi otopark alanında toplandı.Bisiklet konvoyu, Spor AŞ'nin yöneticilerinin başlama işareti ile hareket etti. Kocasinan Bulvarı'nı takip edip Kayseri Kadir Has Stadyumu Otoparkında turlarını tamamlayan bisikletlileri, vatandaşlar karşıladı. Stadyum Otoparkında kurulan standın önünde bekleyen vatandaşlarla bir araya gelen bisikletli grup, birlikte spor yaptı.
KAYSERİ (AA) - Kayseri'de bin 500 bisikletli sağlık için pedal çevirip şehir turu attı.Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ tarafından "Her Pedal Bir...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de bin 500 bisikletli sağlık için pedal çevirip şehir turu attı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ tarafından "Her Pedal Bir Nefes" sloganıyla organize edilen etkinlikte, çoğunluğu Spor AŞ sporcularından oluşan bisikletli grup, Kadir Has Kongre Merkezi otopark alanında toplandı.

Bisiklet konvoyu, Spor AŞ'nin yöneticilerinin başlama işareti ile hareket etti. Kocasinan Bulvarı'nı takip edip Kayseri Kadir Has Stadyumu Otoparkında turlarını tamamlayan bisikletlileri, vatandaşlar karşıladı.

Stadyum Otoparkında kurulan standın önünde bekleyen vatandaşlarla bir araya gelen bisikletli grup, birlikte spor yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.