pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırşehir'de "Güven Huzur" Uygulamaları

31.03.2018 - 18:13, Güncelleme: 31.03.2018 - 18:13
 

Kırşehir'de "Güven Huzur" Uygulamaları

KIRŞEHİR (AA) - Ülke genelinde yürütülen Türkiye Güven Huzur Uygulaması'nda, Kırşehir'de de 2 bin 357 şahsın Genel Bilgi Taraması (GBT) kontrolü yapıldı.İl...

KIRŞEHİR (AA) - Ülke genelinde yürütülen Türkiye Güven Huzur Uygulaması'nda, Kırşehir'de de 2 bin 357 şahsın Genel Bilgi Taraması (GBT) kontrolü yapıldı.İl Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, suç işleme amacında olanların, aranan şahısların yakalanması ve trafik uygulamaları amacıyla ülke genelinde "Türkiye Güven Huzur Uygulaması 2018-2" kapsamında Kırşehir'de de çeşitli uygulamalar gerçekleştirildi.Uygulamalar sırasında kentte vatandaşların yoğun kullandığı bulvar, cadde, alışveriş merkezleri ve çevrelerinde yayalara yönelik ekipler görevlendirildi, çalışmada 26 ekip ve 144 polis görev aldı.Ekipler farklı noktalarda 2 bin 357 şahsın Genel Bilgi Taraması (GBT) kontrolünü yaptı.Trafik ekipleri ise 198 aracı kontrol ederken, 41 araca adli, idari ve trafik ihlali nedeniyle cezai işlem uyguladı. Ayrıca 49 iş yeri kontrol edilirken, 4 iş yerine de bin 36 lira para cezası kesildi.
KIRŞEHİR (AA) - Ülke genelinde yürütülen Türkiye Güven Huzur Uygulaması'nda, Kırşehir'de de 2 bin 357 şahsın Genel Bilgi Taraması (GBT) kontrolü yapıldı.İl...

KIRŞEHİR (AA) - Ülke genelinde yürütülen Türkiye Güven Huzur Uygulaması'nda, Kırşehir'de de 2 bin 357 şahsın Genel Bilgi Taraması (GBT) kontrolü yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, suç işleme amacında olanların, aranan şahısların yakalanması ve trafik uygulamaları amacıyla ülke genelinde "Türkiye Güven Huzur Uygulaması 2018-2" kapsamında Kırşehir'de de çeşitli uygulamalar gerçekleştirildi.

Uygulamalar sırasında kentte vatandaşların yoğun kullandığı bulvar, cadde, alışveriş merkezleri ve çevrelerinde yayalara yönelik ekipler görevlendirildi, çalışmada 26 ekip ve 144 polis görev aldı.

Ekipler farklı noktalarda 2 bin 357 şahsın Genel Bilgi Taraması (GBT) kontrolünü yaptı.

Trafik ekipleri ise 198 aracı kontrol ederken, 41 araca adli, idari ve trafik ihlali nedeniyle cezai işlem uyguladı.

Ayrıca 49 iş yeri kontrol edilirken, 4 iş yerine de bin 36 lira para cezası kesildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.