pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Şehitler İçin Mevlit Okutuldu

30.03.2018 - 10:38, Güncelleme: 30.03.2018 - 10:38
 

Şehitler İçin Mevlit Okutuldu

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Mehmet Muratdağı ile Batman'ın Hasankeyf ilçesinde...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Mehmet Muratdağı ile Batman'ın Hasankeyf ilçesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Bülent Doğan için düzenlenen mevlit programlarına katıldı.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Kamçı, mevlit programında şehitlerin ailelerine başsağlığı diledi.Kamçı, ilk olarak şehit Muratdağı’nın Sahabiye Mahallesi'ndeki ailesini ziyaret ederek her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.Programa, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke, 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanı Tuğgeneral Selçuk Aygün, İl Jandarma Komutanı Albay Hüseyin Bekmez, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular ile Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç katıldı.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Mehmet Muratdağı ile Batman'ın Hasankeyf ilçesinde...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Mehmet Muratdağı ile Batman'ın Hasankeyf ilçesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Bülent Doğan için düzenlenen mevlit programlarına katıldı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Kamçı, mevlit programında şehitlerin ailelerine başsağlığı diledi.

Kamçı, ilk olarak şehit Muratdağı’nın Sahabiye Mahallesi'ndeki ailesini ziyaret ederek her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.

Programa, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke, 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanı Tuğgeneral Selçuk Aygün, İl Jandarma Komutanı Albay Hüseyin Bekmez, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular ile Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.