pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ürdün'den Gelen Hakimler Beypazarı'nı Gezdi

29.03.2018 - 18:13, Güncelleme: 29.03.2018 - 18:13
 

Ürdün'den Gelen Hakimler Beypazarı'nı Gezdi

ANKARA (AA) - Ürdün'den Beypazarına gelen hakimler, ilçeyi gezdi. Adalet Bakanlığı Adalet Akademisi hakimlerinden Ahmet Takcı, eşliğinde Beypazarı...

ANKARA (AA) - Ürdün'den Beypazarına gelen hakimler, ilçeyi gezdi. Adalet Bakanlığı Adalet Akademisi hakimlerinden Ahmet Takcı, eşliğinde Beypazarı ilçesini gezen İrbid İstinaf Mahkemesi Hakimi Abdul Rauf Al-Jarrah başkanlığındaki hakimler, ilçe hakkında bilgi aldı. Hakim Abdul Rauf Al-Jarrah, Türkiye temasları ve geziyle ilgili yaptığı açıklamada, Türkiye'yi ve Türk yargı sistemini yakınan görmek için geldiklerini söyledi. Türk Adalet Akademisinin davetlisi olarak geldiklerini hatırlatan Rauf Al-Jarrah, şunları kaydetti:"Her iki ülke arasındaki işbirliğinin ve becerilerinin geliştirilmesine yönelik ziyaret gerçekleştirdik. Türk yargı sistemini öğrenmek, başsavcılık sistemininim işleyişi ve ayrıca sistemde ne tür teknolojiler kullanıldığını görmek için geldik. Verimli bir ziyaret oldu." Adalet Bakanlığı Adalet Akademisi hakimlerinden Ahmet Takcı ise Adalet Akademisinin 99 ülkeyle irtibat halinde olduğunu, bunlardan 22'siyle de eğitim protokolü imzalandığını söyledi.
ANKARA (AA) - Ürdün'den Beypazarına gelen hakimler, ilçeyi gezdi. Adalet Bakanlığı Adalet Akademisi hakimlerinden Ahmet Takcı, eşliğinde Beypazarı...

ANKARA (AA) - Ürdün'den Beypazarına gelen hakimler, ilçeyi gezdi.

Adalet Bakanlığı Adalet Akademisi hakimlerinden Ahmet Takcı, eşliğinde Beypazarı ilçesini gezen İrbid İstinaf Mahkemesi Hakimi Abdul Rauf Al-Jarrah başkanlığındaki hakimler, ilçe hakkında bilgi aldı.

Hakim Abdul Rauf Al-Jarrah, Türkiye temasları ve geziyle ilgili yaptığı açıklamada, Türkiye'yi ve Türk yargı sistemini yakınan görmek için geldiklerini söyledi.

Türk Adalet Akademisinin davetlisi olarak geldiklerini hatırlatan Rauf Al-Jarrah, şunları kaydetti:

"Her iki ülke arasındaki işbirliğinin ve becerilerinin geliştirilmesine yönelik ziyaret gerçekleştirdik. Türk yargı sistemini öğrenmek, başsavcılık sistemininim işleyişi ve ayrıca sistemde ne tür teknolojiler kullanıldığını görmek için geldik. Verimli bir ziyaret oldu."

Adalet Bakanlığı Adalet Akademisi hakimlerinden Ahmet Takcı ise Adalet Akademisinin 99 ülkeyle irtibat halinde olduğunu, bunlardan 22'siyle de eğitim protokolü imzalandığını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.