pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehir'de Kültür Sanat

29.03.2018 - 14:43, Güncelleme: 29.03.2018 - 14:43
 

Eskişehir'de Kültür Sanat

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları "İki Bekar" adlı oyunu tiyatroseverlerle buluşturacak

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları "İki Bekar" adlı oyunu sahneleyecek.Şehir Tiyatrolarından yapılan açıklamaya göre, ABD’li komedi yazarı Sam Bobrick'in yazdığı, Ekin Tunçay Turan’ın Türkçeye çevirdiği oyunun yönetmenliğini Şehir Tiyatrosu sanatçısı Mete Ayhan üstleniyor. Projenin dekor tasarımı Ahmet Ertap, kostüm tasarımı Tülay Kale ve ışık tasarımı ise Mustafa Kala tarafından gerçekleştiriliyor. "İki Bekar", ortak bir arkadaş düğününde tanıştırılan Shanette ile Jack'in, sıra dışı tesadüflerle defalarca kesişen hayatlarını ve aralarındaki inişli çıkışlı ilişkiyi anlatan, sürükleyici bir komedi oyunu olarak izleyicilerin beğenisine sunulacak.Tepebaşı Sahnesi'nde yarın ilk gösterimi gerçekleştirecek oyun, sezon boyunca tiyatroseverlerle buluşmaya devam edecek.
Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları "İki Bekar" adlı oyunu tiyatroseverlerle buluşturacak

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları "İki Bekar" adlı oyunu sahneleyecek.

Şehir Tiyatrolarından yapılan açıklamaya göre, ABD’li komedi yazarı Sam Bobrick'in yazdığı, Ekin Tunçay Turan’ın Türkçeye çevirdiği oyunun yönetmenliğini Şehir Tiyatrosu sanatçısı Mete Ayhan üstleniyor.

Projenin dekor tasarımı Ahmet Ertap, kostüm tasarımı Tülay Kale ve ışık tasarımı ise Mustafa Kala tarafından gerçekleştiriliyor.

"İki Bekar", ortak bir arkadaş düğününde tanıştırılan Shanette ile Jack'in, sıra dışı tesadüflerle defalarca kesişen hayatlarını ve aralarındaki inişli çıkışlı ilişkiyi anlatan, sürükleyici bir komedi oyunu olarak izleyicilerin beğenisine sunulacak.

Tepebaşı Sahnesi'nde yarın ilk gösterimi gerçekleştirecek oyun, sezon boyunca tiyatroseverlerle buluşmaya devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.