pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Aski Ve Belediye Çalışanları Kahvaltıda Buluştu

29.03.2018 - 12:08, Güncelleme: 29.03.2018 - 12:08
 

Aski Ve Belediye Çalışanları Kahvaltıda Buluştu

ANKARA (AA) - ASKİ ve belediye çalışanları, Ankara Belediye Çalışanları Derneği tarafından düzenlenen "Bahara Merhaba" kahvaltısında bir araya geldi....

ANKARA (AA) - ASKİ ve belediye çalışanları, Ankara Belediye Çalışanları Derneği tarafından düzenlenen "Bahara Merhaba" kahvaltısında bir araya geldi. BEL-DER tarafından Vedat Dalokay Kokteyl Salonunda düzenlenen kahvaltıda ASKİ ve belediye çalışanları bir araya geldi.Kahvaltıda konuşan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, emeğin en yüce değer olduğunu vurguladı."Bizler emeğin en yüce değer olduğunu yıllarca savunduk, savunmaya da devam ediyoruz. Ancak ülkemizde bu konuda yaşanan pek çok sıkıntı var." diyen Yaşar, üreticinin de çalışanın da hakkının savunulması gerektiğini ifade etti.BEL-DER Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Alptekin ise, "Bu kahvaltıyla önümüzdeki süreci sizlerle birlikte değerlendirmek istedik. Birlikte çalışalım istedik. Bundan sonra adımlarımızı yerel iktidar, demokrasi, adalet ve özgürlükler için atacağız." diye konuştu.
ANKARA (AA) - ASKİ ve belediye çalışanları, Ankara Belediye Çalışanları Derneği tarafından düzenlenen "Bahara Merhaba" kahvaltısında bir araya geldi....

ANKARA (AA) - ASKİ ve belediye çalışanları, Ankara Belediye Çalışanları Derneği tarafından düzenlenen "Bahara Merhaba" kahvaltısında bir araya geldi.

BEL-DER tarafından Vedat Dalokay Kokteyl Salonunda düzenlenen kahvaltıda ASKİ ve belediye çalışanları bir araya geldi.

Kahvaltıda konuşan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, emeğin en yüce değer olduğunu vurguladı.

"Bizler emeğin en yüce değer olduğunu yıllarca savunduk, savunmaya da devam ediyoruz. Ancak ülkemizde bu konuda yaşanan pek çok sıkıntı var." diyen Yaşar, üreticinin de çalışanın da hakkının savunulması gerektiğini ifade etti.

BEL-DER Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Alptekin ise, "Bu kahvaltıyla önümüzdeki süreci sizlerle birlikte değerlendirmek istedik. Birlikte çalışalım istedik. Bundan sonra adımlarımızı yerel iktidar, demokrasi, adalet ve özgürlükler için atacağız." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.