pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Açık Havada Kitap Okudular

28.03.2018 - 16:48, Güncelleme: 28.03.2018 - 16:48
 

Açık Havada Kitap Okudular

NİĞDE (AA) - Niğde'de, Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında yüzlerce kişi açık havada kitap okudu.İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Kütüphane...

NİĞDE (AA) - Niğde'de, Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında yüzlerce kişi açık havada kitap okudu.İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Kütüphane Haftası kapsamında, "Türkiye Okuyor, Niğde Okuyor" sloganıyla açık havada kitap okuma etkinliği düzenledi.Şadırvan Park'ta düzenlenen programda, genç yaşlı yüzlerce kişiye kitap dağıtıldı, çorba ikram edildi. Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, parkta toplanan öğrenci ve vatandaşlarla sohbet etti, onlarla kitap okudu.Şimşek, gazetecilere yaptığı açıklamada, düzenlenen etkinlikle güzel bir atmosfer yakalandığını ifade ederek, şunları söyledi: "Halkımızla öğrencilerimizle protokol üyelerimizle kitap okuyoruz. baharın güzelliğiyle kitap okumanın güzelliğini birleştirdik. Baharı kitap okuyarak karşılıyoruz. Amacımız toplumumuzda bir kitap ve kitap sevgisi konusunda farkındalık oluşturmak. İnsanlarımızı okumaya teşvik etmek. Bu sayede de ülkemizdeki okuma oranını artırmak. İnsanlarımıza okum alışkanlığını kazandırmaktır. Ümit ediyorum ki bu tür etkinlikler, amacımıza hizmet eder ve ülkemizdeki okuma oranını daha üst seviyelere taşıyabiliriz."
NİĞDE (AA) - Niğde'de, Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında yüzlerce kişi açık havada kitap okudu.İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Kütüphane...

NİĞDE (AA) - Niğde'de, Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında yüzlerce kişi açık havada kitap okudu.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Kütüphane Haftası kapsamında, "Türkiye Okuyor, Niğde Okuyor" sloganıyla açık havada kitap okuma etkinliği düzenledi.

Şadırvan Park'ta düzenlenen programda, genç yaşlı yüzlerce kişiye kitap dağıtıldı, çorba ikram edildi.

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, parkta toplanan öğrenci ve vatandaşlarla sohbet etti, onlarla kitap okudu.

Şimşek, gazetecilere yaptığı açıklamada, düzenlenen etkinlikle güzel bir atmosfer yakalandığını ifade ederek, şunları söyledi:

"Halkımızla öğrencilerimizle protokol üyelerimizle kitap okuyoruz. baharın güzelliğiyle kitap okumanın güzelliğini birleştirdik. Baharı kitap okuyarak karşılıyoruz. Amacımız toplumumuzda bir kitap ve kitap sevgisi konusunda farkındalık oluşturmak. İnsanlarımızı okumaya teşvik etmek. Bu sayede de ülkemizdeki okuma oranını artırmak. İnsanlarımıza okum alışkanlığını kazandırmaktır. Ümit ediyorum ki bu tür etkinlikler, amacımıza hizmet eder ve ülkemizdeki okuma oranını daha üst seviyelere taşıyabiliriz."

Açık Havada Kitap Okudular

Açık Havada Kitap Okudular

Açık Havada Kitap Okudular

Açık Havada Kitap Okudular

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.