pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Şehit Aileleri Adına Para Toplayan Dolandırıcılara Hapis Cezası

28.03.2018 - 14:23, Güncelleme: 28.03.2018 - 14:23
 

Şehit Aileleri Adına Para Toplayan Dolandırıcılara Hapis Cezası

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterinin adını kullanarak şehitler için para toplayan 3 sanığa 3'er yıl hapis, 8'er bin lira para cezası verildi

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan'ın adını kullanarak şehit aileleri için yardım toplayan 3 sanık, yargılandıkları davada 3'er yıl hapis ve 8'er bin lira adli para cezasına çarptırıldı. Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada şikayetçiler Hüseyin Beyhan ve Alperen Murat ile taraf avukatları hazır bulundu. Tutuksuz sanıklar Selçuk Avcı, Haydar Gökçe ve Cengiz Avcı ise duruşmaya katılmadı.Beyhan ifadesinde, yaşanan olaydan başta haberi olmadığını söyledi. Mağdurların kendisini arayıp bu durumu sorduklarında, kendisinin herhangi bir yardım talebinde bulunmadığını belirttiğini ifade eden Beyhan, "Böyle bir paranın tarafımdan istenmediğini söyleyince olay ortaya çıktı. Adımı kullanan sanıklardan şikayetçiyim." dedi. Mağdur Murat ise imalat işi ile uğraştığını ve olay tarihinde iş yeri telefonunun arandığını belirterek, "Arayan kişi, kendisini Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan olarak tanıttı. Şehit aileleri için yardım talebinde bulundu. Ben de verilen hesaba 7 bin 500 lira yatırdım. Daha sonra dolandırıldığımı anladım. Zararım giderilmedi, şikayetçiyim." diye konuştu.Mahkeme heyeti, Selçuk Avcı, Haydar Gökçe ve Cengiz Avcı'ya, "bilişim sistemini kullanarak dolandırıcılık" suçundan 3'er yıl hapis ve 8'er bin lira adli para cezası verdi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterinin adını kullanarak şehitler için para toplayan 3 sanığa 3'er yıl hapis, 8'er bin lira para cezası verildi

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan'ın adını kullanarak şehit aileleri için yardım toplayan 3 sanık, yargılandıkları davada 3'er yıl hapis ve 8'er bin lira adli para cezasına çarptırıldı.

Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada şikayetçiler Hüseyin Beyhan ve Alperen Murat ile taraf avukatları hazır bulundu. Tutuksuz sanıklar Selçuk Avcı, Haydar Gökçe ve Cengiz Avcı ise duruşmaya katılmadı.

Beyhan ifadesinde, yaşanan olaydan başta haberi olmadığını söyledi. Mağdurların kendisini arayıp bu durumu sorduklarında, kendisinin herhangi bir yardım talebinde bulunmadığını belirttiğini ifade eden Beyhan, "Böyle bir paranın tarafımdan istenmediğini söyleyince olay ortaya çıktı. Adımı kullanan sanıklardan şikayetçiyim." dedi.

Mağdur Murat ise imalat işi ile uğraştığını ve olay tarihinde iş yeri telefonunun arandığını belirterek, "Arayan kişi, kendisini Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan olarak tanıttı. Şehit aileleri için yardım talebinde bulundu. Ben de verilen hesaba 7 bin 500 lira yatırdım. Daha sonra dolandırıldığımı anladım. Zararım giderilmedi, şikayetçiyim." diye konuştu.

Mahkeme heyeti, Selçuk Avcı, Haydar Gökçe ve Cengiz Avcı'ya, "bilişim sistemini kullanarak dolandırıcılık" suçundan 3'er yıl hapis ve 8'er bin lira adli para cezası verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.