pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Pagev’den Avdagiç’e İto Seçimlerinde Tam Destek

Spor 28.03.2018 - 12:23, Güncelleme: 28.03.2018 - 12:23
 

Pagev’den Avdagiç’e İto Seçimlerinde Tam Destek

PAGEV Başkanı Eroğlu:-"Ülkemiz ticaret ve sanayisine büyük katkılar yapacağına inandığımız Şekib Avdagiç’e desteğimiz tam"

İSTANBUL (AA) - Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı'nın (PAGEV), İstanbul Ticaret Odası (İTO) başkanlık seçimlerinde Şekib Avdagiç’i destekliyor.PAGEV açıklamasına göre, PAGEV İTO seçimleri ile ilgili kararını açıkladı. PAGEV, İTO Başkan Adayı Şekib Avdagiç’i destekleyecek.Açıklamada görüşlerine yer verilen PAGEV Başkanı Yavuz Eroğlu, İTO Başkan Adayı Şekib Avdagiç’in bugüne kadar sektöre ve PAGEV’e önemli destekler verdiğini belirterek Avdagiç başkanlığındaki İTO’nun Türkiye'nin ticareti ve sanayinin gelişimine büyük katkılar sağlayacağına inandıklarını aktardı. Plastik sektörünün Türkiye ekonomisi ve ihracatındaki gücünün sivil toplum platformundaki ağırlığını dile getiren Eroğlu, şunları kaydetti: “Sayın Avdagiç’in sektörlerimiz için çok önemli konular olan ihracatçımızdan yapılan kesintileri iki katına çıkaran Tanıtım Gruplarının kapatılması, birliklerin yeni koltuklar çıkarılması amacıyla bölünmesinin engellenmesi, ham madde ithalatını kısıtlayan akredite laboratuvar testinin kaldırılması gibi birçok konuda PAGEV’in ülke sanayimiz için istediği destekleri vermiş olması her türlü takdire şayandır. TOBB Plastik, Kauçuk, Kompozit Sanayi Meclisimize verdikleri destek ile sanayicimiz üzerindeki birçok yükün kaldırılmasına vesile olmuştur. Ülkemiz ticaret ve sanayisine büyük katkılar yapacağına inandığımız Şekib Avdagiç’e desteğimiz tam. PAGEV olarak bugün olduğu gibi bundan sonra da ülke ekonomimizin gelişimi için tüm Sivil Toplum Kuruluşlarında desteklediğimiz adaylarla aktif olmaya devam edeceğiz."
PAGEV Başkanı Eroğlu:-"Ülkemiz ticaret ve sanayisine büyük katkılar yapacağına inandığımız Şekib Avdagiç’e desteğimiz tam"

İSTANBUL (AA) - Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı'nın (PAGEV), İstanbul Ticaret Odası (İTO) başkanlık seçimlerinde Şekib Avdagiç’i destekliyor.

PAGEV açıklamasına göre, PAGEV İTO seçimleri ile ilgili kararını açıkladı. PAGEV, İTO Başkan Adayı Şekib Avdagiç’i destekleyecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen PAGEV Başkanı Yavuz Eroğlu, İTO Başkan Adayı Şekib Avdagiç’in bugüne kadar sektöre ve PAGEV’e önemli destekler verdiğini belirterek Avdagiç başkanlığındaki İTO’nun Türkiye'nin ticareti ve sanayinin gelişimine büyük katkılar sağlayacağına inandıklarını aktardı.

Plastik sektörünün Türkiye ekonomisi ve ihracatındaki gücünün sivil toplum platformundaki ağırlığını dile getiren Eroğlu, şunları kaydetti:

“Sayın Avdagiç’in sektörlerimiz için çok önemli konular olan ihracatçımızdan yapılan kesintileri iki katına çıkaran Tanıtım Gruplarının kapatılması, birliklerin yeni koltuklar çıkarılması amacıyla bölünmesinin engellenmesi, ham madde ithalatını kısıtlayan akredite laboratuvar testinin kaldırılması gibi birçok konuda PAGEV’in ülke sanayimiz için istediği destekleri vermiş olması her türlü takdire şayandır.

TOBB Plastik, Kauçuk, Kompozit Sanayi Meclisimize verdikleri destek ile sanayicimiz üzerindeki birçok yükün kaldırılmasına vesile olmuştur. Ülkemiz ticaret ve sanayisine büyük katkılar yapacağına inandığımız Şekib Avdagiç’e desteğimiz tam. PAGEV olarak bugün olduğu gibi bundan sonra da ülke ekonomimizin gelişimi için tüm Sivil Toplum Kuruluşlarında desteklediğimiz adaylarla aktif olmaya devam edeceğiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.