pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehir'de Fetö/pdy Davasında Karar

27.03.2018 - 15:28, Güncelleme: 27.03.2018 - 15:28
 

Eskişehir'de Fetö/pdy Davasında Karar

Terör örgütünün eğitim kurumları yapılanmasına yönelik davada yargılanan 7 sanıktan 4'üne, 3 yıl 1 ay ila 9 yıl arasında değişen hapis cezaları verildi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) eğitim kurumları yapılanmasına yönelik davada yargılanan 7 sanıktan 4'ü, 3 yıl 1 ay ila 9 yıl arasında değişen hapis cezalarına çarptırıldı. 4. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın karar duruşmasında tutuklu sanıklar Salih Kümüş, Ömer Akyüz, Mehmet Günay ve Caner Malkoç ile tutuksuz sanıklar, avukatları hazır bulundu. Son sözleri sorulan sanıklar, suçlamaları reddederek, tahliye ve beraat taleplerini yineledi. Mahkeme heyeti, sanıklar Caner Malkoç, Mehmet Günay ve Ömer Akyüz'e 9'ar yıl, Salih Kümüş'e ise 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası verip tutukluluk hallerinin devamına hükmetti. Heyet, tutuksuz 3 sanığın dosyasını ise başka bir dosya ile birleştirdi.
Terör örgütünün eğitim kurumları yapılanmasına yönelik davada yargılanan 7 sanıktan 4'üne, 3 yıl 1 ay ila 9 yıl arasında değişen hapis cezaları verildi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) eğitim kurumları yapılanmasına yönelik davada yargılanan 7 sanıktan 4'ü, 3 yıl 1 ay ila 9 yıl arasında değişen hapis cezalarına çarptırıldı.

4. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın karar duruşmasında tutuklu sanıklar Salih Kümüş, Ömer Akyüz, Mehmet Günay ve Caner Malkoç ile tutuksuz sanıklar, avukatları hazır bulundu.

Son sözleri sorulan sanıklar, suçlamaları reddederek, tahliye ve beraat taleplerini yineledi.

Mahkeme heyeti, sanıklar Caner Malkoç, Mehmet Günay ve Ömer Akyüz'e 9'ar yıl, Salih Kümüş'e ise 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası verip tutukluluk hallerinin devamına hükmetti.

Heyet, tutuksuz 3 sanığın dosyasını ise başka bir dosya ile birleştirdi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.