pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yaralı Bulunan Sokak Kedisi Tedavi Altına Alındı

27.03.2018 - 12:38, Güncelleme: 27.03.2018 - 12:38
 

Yaralı Bulunan Sokak Kedisi Tedavi Altına Alındı

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde bir vatandaş, sokakta ayaklarından yaralı halde bulduğu kediyi tedavisi için zabıta ekiplerine teslim etti.Kale Mahallesi'nde...

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde bir vatandaş, sokakta ayaklarından yaralı halde bulduğu kediyi tedavisi için zabıta ekiplerine teslim etti.Kale Mahallesi'nde ikamet eden Şevket Yılmaz, akşam saatlerinde sokakta yaralı kedi buldu. Yılmaz'ın bilgi vermesi üzerine mahalleye gelen zabıta ekipleri, yaralı kediyi tedavisi için belediye veterineri Nuri Polat’a teslim etti.Polat, hayvanlara gösterilen duyarlılıktan dolayı Şarkışla halkına teşekkür etti.Yaralı kedinin muayenesini yapan veteriner hekim Ahmet Çeliker ise, kedinin geçirdiği bir kaza nedeniyle arka ayaklarının felç olduğunu, gerekli tedavisinin yapılacağını söyledi.
SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde bir vatandaş, sokakta ayaklarından yaralı halde bulduğu kediyi tedavisi için zabıta ekiplerine teslim etti.Kale Mahallesi'nde...

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde bir vatandaş, sokakta ayaklarından yaralı halde bulduğu kediyi tedavisi için zabıta ekiplerine teslim etti.

Kale Mahallesi'nde ikamet eden Şevket Yılmaz, akşam saatlerinde sokakta yaralı kedi buldu. Yılmaz'ın bilgi vermesi üzerine mahalleye gelen zabıta ekipleri, yaralı kediyi tedavisi için belediye veterineri Nuri Polat’a teslim etti.

Polat, hayvanlara gösterilen duyarlılıktan dolayı Şarkışla halkına teşekkür etti.

Yaralı kedinin muayenesini yapan veteriner hekim Ahmet Çeliker ise, kedinin geçirdiği bir kaza nedeniyle arka ayaklarının felç olduğunu, gerekli tedavisinin yapılacağını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.