pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkente Yeni Trafik İşaret Levhaları

27.03.2018 - 11:23, Güncelleme: 27.03.2018 - 11:23
 

Başkente Yeni Trafik İşaret Levhaları

Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yollara 25 bin yeni trafik işaret levhası ve 50 bin yeni "kedi gözü" yerleştirilecek

ANKARA (AA) - Ankara'da yollara 25 bin yeni trafik işaret levhası ve 50 bin yeni "kedi gözü" yerleştireceği bildirildi.Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, başkentte ulaşımının daha güvenli, konforlu ve rahat olmasını sağlayacak, standartlara uygun hale getirecek yol çalışmalarına devam edildiği belirtildi. Ulaşım Daire Başkanlığınca, özellikle gece görüşünün düşük olduğu noktalarda kaza oranlarının düşürülmesi, ışığın doğru şekilde yansıtılarak, sürücülerin trafik kurallarına uymasının kolaylaştırılması, böylelikle sürücülerin ve yayaların can ve mal güvenliğini sağlanması için başkentin çeşitli yerlerine trafik levhaları yerleştirilecek. Bu kapsamda, merkez ilçeler ile diğer ilçelerin bağlantısını sağlayan tüm yollara, 25 bin yeni işaret levhasıyla halk arasında "kedi gözü" olarak bilinen 50 bin "CTP yol kenar dikmeleri" yerleştireceği ifade edildi. Trafik işaret levhalarıyla yeterli güvenlik standartlarına ulaşması, yaya geçitlerinin uyarı levhaları ile donatılması, virajlı yolların daha güvenli hale getirilmesi, meskun mahal giriş ve çıkışlarının belirtilmesi, ana yol-tali yol ayrımlarının yapılması, hız sınırı uyarılarının tamamlanması ile her türlü trafik uyarılarının eksiksiz yapılması; "kedi gözleri" ile de düşük banketli yollarda yol hattının sağ ve sol sınırlarının daha belirgin hale getirilmesi amaçlanıyor.
Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yollara 25 bin yeni trafik işaret levhası ve 50 bin yeni "kedi gözü" yerleştirilecek

ANKARA (AA) - Ankara'da yollara 25 bin yeni trafik işaret levhası ve 50 bin yeni "kedi gözü" yerleştireceği bildirildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, başkentte ulaşımının daha güvenli, konforlu ve rahat olmasını sağlayacak, standartlara uygun hale getirecek yol çalışmalarına devam edildiği belirtildi.

Ulaşım Daire Başkanlığınca, özellikle gece görüşünün düşük olduğu noktalarda kaza oranlarının düşürülmesi, ışığın doğru şekilde yansıtılarak, sürücülerin trafik kurallarına uymasının kolaylaştırılması, böylelikle sürücülerin ve yayaların can ve mal güvenliğini sağlanması için başkentin çeşitli yerlerine trafik levhaları yerleştirilecek.

Bu kapsamda, merkez ilçeler ile diğer ilçelerin bağlantısını sağlayan tüm yollara, 25 bin yeni işaret levhasıyla halk arasında "kedi gözü" olarak bilinen 50 bin "CTP yol kenar dikmeleri" yerleştireceği ifade edildi.

Trafik işaret levhalarıyla yeterli güvenlik standartlarına ulaşması, yaya geçitlerinin uyarı levhaları ile donatılması, virajlı yolların daha güvenli hale getirilmesi, meskun mahal giriş ve çıkışlarının belirtilmesi, ana yol-tali yol ayrımlarının yapılması, hız sınırı uyarılarının tamamlanması ile her türlü trafik uyarılarının eksiksiz yapılması; "kedi gözleri" ile de düşük banketli yollarda yol hattının sağ ve sol sınırlarının daha belirgin hale getirilmesi amaçlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.