pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Zara'ya Kent Meydanı Yapılıyor

26.03.2018 - 20:28, Güncelleme: 26.03.2018 - 20:28
 

Zara'ya Kent Meydanı Yapılıyor

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesine kent meydanı yapılıyor.Reşitpaşa Caddesinde, eski hükümet konağı alana Zara Belediyesi tarafından kapalı otopark...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesine kent meydanı yapılıyor.Reşitpaşa Caddesinde, eski hükümet konağı alana Zara Belediyesi tarafından kapalı otopark ve kent meydanı inşa edilecek.Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala, yaptığı açıklamada, "Hükümet Konağı'nın taşınmasının ardından boşalan alana kapalı otopark ve üst kısmına ise sosyal tesisin yer alacağı yeni bir kent meydanı yapıyoruz. Otoparkın üst kısmına da 2 katlı sosyal tesis ve yeşil alandan oluşan park kısmı inşa edilecek. Çalışmalarımızın ilk kısmını Haziran ayı sonuna kadar tamamlamayı planlıyoruz." dedi.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesine kent meydanı yapılıyor.Reşitpaşa Caddesinde, eski hükümet konağı alana Zara Belediyesi tarafından kapalı otopark...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesine kent meydanı yapılıyor.

Reşitpaşa Caddesinde, eski hükümet konağı alana Zara Belediyesi tarafından kapalı otopark ve kent meydanı inşa edilecek.

Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala, yaptığı açıklamada, "Hükümet Konağı'nın taşınmasının ardından boşalan alana kapalı otopark ve üst kısmına ise sosyal tesisin yer alacağı yeni bir kent meydanı yapıyoruz. Otoparkın üst kısmına da 2 katlı sosyal tesis ve yeşil alandan oluşan park kısmı inşa edilecek. Çalışmalarımızın ilk kısmını Haziran ayı sonuna kadar tamamlamayı planlıyoruz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.