pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Zara'da Kütüphane Haftası Kutlandı

26.03.2018 - 12:13, Güncelleme: 26.03.2018 - 12:13
 

Zara'da Kütüphane Haftası Kutlandı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde Kütüphane Haftası düzenlenen programla kutlandı. Zara Belediye Kültür Merkezinde Kütüphane Haftası dolayısıyla...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde Kütüphane Haftası düzenlenen programla kutlandı. Zara Belediye Kültür Merkezinde Kütüphane Haftası dolayısıyla program düzenlendi. Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektör Başdanışmanı Prof. Dr. Recep Toparlı, programda "Güzel Türkçemiz" konulu konferans verdi. Türkçenin doğru kullanımı, Türkçe kelimelerin gündelik yaşamda ve sosyal medyada daha tercih edilmesi gerektiğine işaret eden Toparlı, kütüphanelere ve kitaplara gereken değerin de verilmesi gerektiğini söyledi. Programda, daha sonra "Sıradışı Okurlar 8" isimli sinevizyon sunumu yapıldı ve etkiniliğe katılan öğrencilere Sivas Belediyesi Yayınlarına ait kitaplar hediye edildi. Programa, Zara Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala, Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, Zara Halk Kütüphanesi Müdürü Hilal Toğa ile kurum amirleri de katıldı.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde Kütüphane Haftası düzenlenen programla kutlandı. Zara Belediye Kültür Merkezinde Kütüphane Haftası dolayısıyla...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde Kütüphane Haftası düzenlenen programla kutlandı.

Zara Belediye Kültür Merkezinde Kütüphane Haftası dolayısıyla program düzenlendi.

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektör Başdanışmanı Prof. Dr. Recep Toparlı, programda "Güzel Türkçemiz" konulu konferans verdi.

Türkçenin doğru kullanımı, Türkçe kelimelerin gündelik yaşamda ve sosyal medyada daha tercih edilmesi gerektiğine işaret eden Toparlı, kütüphanelere ve kitaplara gereken değerin de verilmesi gerektiğini söyledi.

Programda, daha sonra "Sıradışı Okurlar 8" isimli sinevizyon sunumu yapıldı ve etkiniliğe katılan öğrencilere Sivas Belediyesi Yayınlarına ait kitaplar hediye edildi.

Programa, Zara Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala, Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, Zara Halk Kütüphanesi Müdürü Hilal Toğa ile kurum amirleri de katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.