pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Cıdıroğlu'nun İlçe Jandarma Komutanlığı Ziyareti

25.03.2018 - 11:13, Güncelleme: 25.03.2018 - 11:13
 

Cıdıroğlu'nun İlçe Jandarma Komutanlığı Ziyareti

KONYA (AA) - Yunak Kaymakamı Fatih Cıdıroğlu, Yunak İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.Burada vatani görevini yapan askerlerle bir süre sohbet...

KONYA (AA) - Yunak Kaymakamı Fatih Cıdıroğlu, Yunak İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.Burada vatani görevini yapan askerlerle bir süre sohbet eden Kaymakam Cıdıroğlu, ülkenin her karış toprağında bu kutsal vazifeyi yerine getirmenin ayrı bir gururu ve onuru olduğunu söyledi.Cıdıroğlu, askerlere hayırlı tezkereler diledi.Ziyaret Kur'an-ı Kerim okunması ile sona erdi.Ziyarette İlçe Emniyet Amiri Ufuk Başlık, İlçe Müftüsü Yusuf Bektaş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Abdullah Tunçez ile Ali Tokdemir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Murat Kekeç ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Temsilcisi Kenan Ergün’de bulundu.
KONYA (AA) - Yunak Kaymakamı Fatih Cıdıroğlu, Yunak İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.Burada vatani görevini yapan askerlerle bir süre sohbet...

KONYA (AA) - Yunak Kaymakamı Fatih Cıdıroğlu, Yunak İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

Burada vatani görevini yapan askerlerle bir süre sohbet eden Kaymakam Cıdıroğlu, ülkenin her karış toprağında bu kutsal vazifeyi yerine getirmenin ayrı bir gururu ve onuru olduğunu söyledi.

Cıdıroğlu, askerlere hayırlı tezkereler diledi.

Ziyaret Kur'an-ı Kerim okunması ile sona erdi.

Ziyarette İlçe Emniyet Amiri Ufuk Başlık, İlçe Müftüsü Yusuf Bektaş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Abdullah Tunçez ile Ali Tokdemir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Murat Kekeç ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Temsilcisi Kenan Ergün’de bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.