pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Zara Esnaf Odası'ndan Esnafa Karadeniz Gezisi

23.03.2018 - 15:23, Güncelleme: 23.03.2018 - 15:23
 

Zara Esnaf Odası'ndan Esnafa Karadeniz Gezisi

SİVAS (AA) - Zara Esnaf ve Sanatkarlar Odası, ilçedeki esnaf için Karadeniz Kültür Gezisi programı düzenledi.Zara Esnaf ve Sanatkarlar Odasının programıyla...

SİVAS (AA) - Zara Esnaf ve Sanatkarlar Odası, ilçedeki esnaf için Karadeniz Kültür Gezisi programı düzenledi.Zara Esnaf ve Sanatkarlar Odasının programıyla esnaf, Ordu, Trabzon ve Rize'nin tarihi ve turistik bölgelerini gezecek.Oda Başkanı Ahmet Okur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Oda olarak daha önceki yıllarda Çanakkale ve Güneydoğu gezisi düzenlediklerini belirtti.Yoğun ilgi nedeniyle bu gezileri devam ettirmeye karar verdiklerini aktaran Okur, "Gezimizin üçüncüsünü de esnafımızın talepleri doğrultusunda Karadeniz'e gerçekleştiriyoruz. Yaz dönemine girmeden esnafın kültürel bir gezi yapabilmesine olanak sağlamaya çalıştık. 35 kişilik bir esnaf grubumuzla 2 gün boyunca Karadeniz Bölgemizin üç ilinde gezi gerçekleştireceğiz." diye konuştu.
SİVAS (AA) - Zara Esnaf ve Sanatkarlar Odası, ilçedeki esnaf için Karadeniz Kültür Gezisi programı düzenledi.Zara Esnaf ve Sanatkarlar Odasının programıyla...

SİVAS (AA) - Zara Esnaf ve Sanatkarlar Odası, ilçedeki esnaf için Karadeniz Kültür Gezisi programı düzenledi.

Zara Esnaf ve Sanatkarlar Odasının programıyla esnaf, Ordu, Trabzon ve Rize'nin tarihi ve turistik bölgelerini gezecek.

Oda Başkanı Ahmet Okur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Oda olarak daha önceki yıllarda Çanakkale ve Güneydoğu gezisi düzenlediklerini belirtti.

Yoğun ilgi nedeniyle bu gezileri devam ettirmeye karar verdiklerini aktaran Okur, "Gezimizin üçüncüsünü de esnafımızın talepleri doğrultusunda Karadeniz'e gerçekleştiriyoruz. Yaz dönemine girmeden esnafın kültürel bir gezi yapabilmesine olanak sağlamaya çalıştık. 35 kişilik bir esnaf grubumuzla 2 gün boyunca Karadeniz Bölgemizin üç ilinde gezi gerçekleştireceğiz." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.