pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Regaip Kandili

22.03.2018 - 14:28, Güncelleme: 22.03.2018 - 14:28
 

Regaip Kandili

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.Başkan Bahçeci, mesajında, manevi duyguların...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.Başkan Bahçeci, mesajında, manevi duyguların yoğunlaştığı mübarek üç ayların başlangıcı ve müjdeleyicisi olan Regaib Kandili'nin sevgi ve huzurun birlikteliğinde hayırlara vesile olmasını temenni etti.Regaib Kandili'nin, faziletli ve bereketli bir zaman diliminin başlangıcı olduğunu vurgulayan Bahçeci, şunları kaydetti:"Bu mübarek zaman diliminin sevgi, kardeşlik ve beraberlik hislerini kuvvetlendirmesini, millet olarak yardımlaşma, dayanışma ve zorlukları el birliği ile aşma iradesini güçlendirmesini temenni ediyorum. Üç aylar fırsat günleridir ve çok bereketli bir kazanç mevsimidir. Bu aylar insanların dayanışması için de çok büyük önem taşımaktadır. Bu rahmet ve bereket aylarının, milletimizin dirliğine, mazlumların kurtuluşuna ve insanlığın huzur, barış ve hidayetine vesile olmasını ümit ediyorum. Üç ayların gelişiyle birlikte gönüllerimizi huzura kavuşturan rahmet, mağfiret ve bereket ikliminin, ülkemizden başlayarak dalga dalga tüm insanlığı kuşatmasını, hidayet, barış ve huzuruna vesile olmasını, bu mübarek gün, gece ve aylarda yapacağımız ibadet, duaların kabul olmasını Yüce Rabbim'den niyaz ediyorum."
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.Başkan Bahçeci, mesajında, manevi duyguların...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Bahçeci, mesajında, manevi duyguların yoğunlaştığı mübarek üç ayların başlangıcı ve müjdeleyicisi olan Regaib Kandili'nin sevgi ve huzurun birlikteliğinde hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Regaib Kandili'nin, faziletli ve bereketli bir zaman diliminin başlangıcı olduğunu vurgulayan Bahçeci, şunları kaydetti:

"Bu mübarek zaman diliminin sevgi, kardeşlik ve beraberlik hislerini kuvvetlendirmesini, millet olarak yardımlaşma, dayanışma ve zorlukları el birliği ile aşma iradesini güçlendirmesini temenni ediyorum. Üç aylar fırsat günleridir ve çok bereketli bir kazanç mevsimidir. Bu aylar insanların dayanışması için de çok büyük önem taşımaktadır. Bu rahmet ve bereket aylarının, milletimizin dirliğine, mazlumların kurtuluşuna ve insanlığın huzur, barış ve hidayetine vesile olmasını ümit ediyorum. Üç ayların gelişiyle birlikte gönüllerimizi huzura kavuşturan rahmet, mağfiret ve bereket ikliminin, ülkemizden başlayarak dalga dalga tüm insanlığı kuşatmasını, hidayet, barış ve huzuruna vesile olmasını, bu mübarek gün, gece ve aylarda yapacağımız ibadet, duaların kabul olmasını Yüce Rabbim'den niyaz ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.