pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Seydişehir’de Şehitler İçin Lokma Tatlısı Dağıtıldı

22.03.2018 - 14:03, Güncelleme: 22.03.2018 - 14:03
 

Seydişehir’de Şehitler İçin Lokma Tatlısı Dağıtıldı

KONYA (AA) - Seydişehir ilçesinde Hürriyet Caddesi esnafı, şehitler için lokma tatlısı dağıttı.Esnaf Göksel Maden, üç ayların girmesiyle beraber 35...

KONYA (AA) - Seydişehir ilçesinde Hürriyet Caddesi esnafı, şehitler için lokma tatlısı dağıttı.Esnaf Göksel Maden, üç ayların girmesiyle beraber 35 esnafın desteğiyle Kızılay Meydanı'nda şehitler için lokma tatlısı dağıttıklarını söyledi. Vatandaşın etkinliğe yoğun ilgi gösterdiğini kaydeden Maden, "Şehitler için lokma tatlısı ikramında bulunuyoruz. İnşallah hayırlara vesile olur inşallah. Rabbim vatanımıza, milletimize, ülkemize zeval vermezsin. Askerimiz ve polisimize güç kuvvet versin. Şehitlerimize Rabbim rahmet eylesin, gazilerimize acil şifalar versin." diye konuştu.Etkinliğe, protokol üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
KONYA (AA) - Seydişehir ilçesinde Hürriyet Caddesi esnafı, şehitler için lokma tatlısı dağıttı.Esnaf Göksel Maden, üç ayların girmesiyle beraber 35...

KONYA (AA) - Seydişehir ilçesinde Hürriyet Caddesi esnafı, şehitler için lokma tatlısı dağıttı.

Esnaf Göksel Maden, üç ayların girmesiyle beraber 35 esnafın desteğiyle Kızılay Meydanı'nda şehitler için lokma tatlısı dağıttıklarını söyledi.

Vatandaşın etkinliğe yoğun ilgi gösterdiğini kaydeden Maden, "Şehitler için lokma tatlısı ikramında bulunuyoruz. İnşallah hayırlara vesile olur inşallah. Rabbim vatanımıza, milletimize, ülkemize zeval vermezsin. Askerimiz ve polisimize güç kuvvet versin. Şehitlerimize Rabbim rahmet eylesin, gazilerimize acil şifalar versin." diye konuştu.

Etkinliğe, protokol üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.