pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Regaip Kandili

21.03.2018 - 15:08, Güncelleme: 21.03.2018 - 15:08
 

Regaip Kandili

SİVAS (AA) - Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, Üç Aylar ve Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.Hastaoğlu mesajında, Regaip...

SİVAS (AA) - Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, Üç Aylar ve Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.Hastaoğlu mesajında, Regaip Kandili münasebetiyle tüm İslam alemine huzur diledi.İslam alemi olarak mübarek üç ayların müjdecisi olan Regaip Kandili'ne kavuşmanın sevincini yaşadıklarını ifade eden Hastaoğlu mesajında şunları kaydetti:"Bu mübarek ay ve geceler bizler için sevinç, bereket ve mağfiret mevsimidir. Bu güzelliklerden en iyi şekilde istifade etme adına bu güzel geceleri dua ve ibadetle geçirmeliyiz. Bu özel ve güzel gecelerden bir tanesi de üç ayların da müjdecisi olan Regaip Kandili'dir. Rahmet ve merhamet kapılarının açıldığı mübarek Regaip Kandili'nde Rabbimizden af ve bağışlanma dilerken, gönül dünyamızı kirleten kin, nefret ve haksızlık gibi kötülüklerden sakınmalıyız. Milletimiz başta olmak üzere tüm sevdiklerimizin huzur ve barış içerisinde yaşaması için dua etmeliyiz.Başta ülkemiz ve İslam coğrafyası olmak üzere tüm dünyada kardeşlik ve huzurun hakim olması için dua etmeyi de unutmayalım. Bu duygu ve düşüncelerle mübarek günlerin insanlığın yaşadığı sıkıntıların sona ermesine vesile olmasını temenni ediyor Regaip Kandili'nizi kutluyorum"
SİVAS (AA) - Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, Üç Aylar ve Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.Hastaoğlu mesajında, Regaip...

SİVAS (AA) - Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, Üç Aylar ve Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Hastaoğlu mesajında, Regaip Kandili münasebetiyle tüm İslam alemine huzur diledi.

İslam alemi olarak mübarek üç ayların müjdecisi olan Regaip Kandili'ne kavuşmanın sevincini yaşadıklarını ifade eden Hastaoğlu mesajında şunları kaydetti:

"Bu mübarek ay ve geceler bizler için sevinç, bereket ve mağfiret mevsimidir. Bu güzelliklerden en iyi şekilde istifade etme adına bu güzel geceleri dua ve ibadetle geçirmeliyiz. Bu özel ve güzel gecelerden bir tanesi de üç ayların da müjdecisi olan Regaip Kandili'dir.

Rahmet ve merhamet kapılarının açıldığı mübarek Regaip Kandili'nde Rabbimizden af ve bağışlanma dilerken, gönül dünyamızı kirleten kin, nefret ve haksızlık gibi kötülüklerden sakınmalıyız. Milletimiz başta olmak üzere tüm sevdiklerimizin huzur ve barış içerisinde yaşaması için dua etmeliyiz.

Başta ülkemiz ve İslam coğrafyası olmak üzere tüm dünyada kardeşlik ve huzurun hakim olması için dua etmeyi de unutmayalım. Bu duygu ve düşüncelerle mübarek günlerin insanlığın yaşadığı sıkıntıların sona ermesine vesile olmasını temenni ediyor Regaip Kandili'nizi kutluyorum"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.