pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Nevşehir'de Uyuşturucu Operasyonu

21.03.2018 - 10:28, Güncelleme: 21.03.2018 - 10:28
 

Nevşehir'de Uyuşturucu Operasyonu

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı.Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri,...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı.Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, sokak satıcıları ile uyuşturucu ticareti yaptıkları tespit edilen kişilere yönelik operasyon başlattı.Operasyonda 23 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve araçlarında yapılan aramalarda, bir miktar metamfetamin, sentetik uyuşturucu, esrar ve uyuşturucu hap ele geçirildi.Gözaltına alınan zanlılardan 18'i emniyetteki işlemlerinin ardından salıverildi, adliyeye sevk edilen 5 şüpheliden 3'ü tutuklandı, 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı.Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri,...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, sokak satıcıları ile uyuşturucu ticareti yaptıkları tespit edilen kişilere yönelik operasyon başlattı.

Operasyonda 23 şüpheli gözaltına alındı.

Şüphelilerin ev ve araçlarında yapılan aramalarda, bir miktar metamfetamin, sentetik uyuşturucu, esrar ve uyuşturucu hap ele geçirildi.

Gözaltına alınan zanlılardan 18'i emniyetteki işlemlerinin ardından salıverildi, adliyeye sevk edilen 5 şüpheliden 3'ü tutuklandı, 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.