pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Büyükşehir Belediyesi İş Makinesi Kiralayacak

19.03.2018 - 12:58, Güncelleme: 19.03.2018 - 12:58
 

Büyükşehir Belediyesi İş Makinesi Kiralayacak

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yol yapımı ve çeşitli yatırımlarda kullanılmak üzere iş makineleri kiralanması için ihale gerçekleştirdi....

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yol yapımı ve çeşitli yatırımlarda kullanılmak üzere iş makineleri kiralanması için ihale gerçekleştirdi. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi tarafından yol yapımı ve çeşitli yatırımlarda kullanılmak üzere iş makinelerinin kiralanması işi için ihaleye çıkıldı. Yaklaşık maliyeti 2 milyon 129 bin lira bedelli ihaleye, 4 firma teklif verdi. İhaleye katılan firmaların teklifleri, Solmazlar Nakliye 1 milyon 955 bin lira, Dinçer İnşaat 1 milyon 987 bin lira, CYP Mühendislik 2 milyon 6 bin lira, Seykan Mühendislik de 2 milyon 625 bin lira olarak gerçekleşti. İhale, tekliflerin incelenmesinin ardından sonuçlanacak.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yol yapımı ve çeşitli yatırımlarda kullanılmak üzere iş makineleri kiralanması için ihale gerçekleştirdi....

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yol yapımı ve çeşitli yatırımlarda kullanılmak üzere iş makineleri kiralanması için ihale gerçekleştirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi tarafından yol yapımı ve çeşitli yatırımlarda kullanılmak üzere iş makinelerinin kiralanması işi için ihaleye çıkıldı.

Yaklaşık maliyeti 2 milyon 129 bin lira bedelli ihaleye, 4 firma teklif verdi.

İhaleye katılan firmaların teklifleri, Solmazlar Nakliye 1 milyon 955 bin lira, Dinçer İnşaat 1 milyon 987 bin lira, CYP Mühendislik 2 milyon 6 bin lira, Seykan Mühendislik de 2 milyon 625 bin lira olarak gerçekleşti.

İhale, tekliflerin incelenmesinin ardından sonuçlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.