pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Niğde'de Sigara Kaçakçılığı Operasyonu

16.03.2018 - 15:48, Güncelleme: 16.03.2018 - 15:48
 

Niğde'de Sigara Kaçakçılığı Operasyonu

5 bin 65 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi, 3 şüpheli tutuklandı

NİĞDE (AA) - Niğde'de sigara kaçakçılarına yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı.Niğde Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, başta PKK olmak üzere terör ve organize suç örgütlerinin önemli gelir kaynağı haline gelen gümrük kaçağı sigara satışının engellenmesi amacıyla sürdürülen çalışma kapsamında operasyon başlatıldı.Ekipler, 4 ayrı çalışmada 5 bin 65 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi. Operasyonda gözaltına alınan S.G, R.B. ve A.D. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
5 bin 65 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi, 3 şüpheli tutuklandı

NİĞDE (AA) - Niğde'de sigara kaçakçılarına yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı.

Niğde Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, başta PKK olmak üzere terör ve organize suç örgütlerinin önemli gelir kaynağı haline gelen gümrük kaçağı sigara satışının engellenmesi amacıyla sürdürülen çalışma kapsamında operasyon başlatıldı.

Ekipler, 4 ayrı çalışmada 5 bin 65 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi.

Operasyonda gözaltına alınan S.G, R.B. ve A.D. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.