pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Taşeron İşçilere Kadro İçin Mülakat Yapıldı

16.03.2018 - 10:33, Güncelleme: 16.03.2018 - 10:33
 

Taşeron İşçilere Kadro İçin Mülakat Yapıldı

KIRIKKALE (AA) - Yahşihan ilçesinde belediye bünyesinde çalışan işçilerden kadroya geçmek için müracaat edenler mülakata alındı.Belediyenin çeşitli...

KIRIKKALE (AA) - Yahşihan ilçesinde belediye bünyesinde çalışan işçilerden kadroya geçmek için müracaat edenler mülakata alındı.Belediyenin çeşitli birimlerinde taşeron işçi olarak çalışan ve kadroya geçmek için müracaat eden 188 kişi, Yahşihan Belediyesi'nde mülakata girdi.Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uluyurt'ın başkanlığını yaptığı komisyonda, Kırıkkale Lisesi Müdürü Abidin Karazöhreoğlu, Yahşihan Belediyesi İmar Müdürü Celal Yıldırım da hazır bulundu.Başkan Yardımcısı Uluyurt, çalışanlara hayırlı olması dileğinde bulunarak, hükümetin belirlediği standartlar doğrultusunda hareket edeceklerini söyledi.
KIRIKKALE (AA) - Yahşihan ilçesinde belediye bünyesinde çalışan işçilerden kadroya geçmek için müracaat edenler mülakata alındı.Belediyenin çeşitli...

KIRIKKALE (AA) - Yahşihan ilçesinde belediye bünyesinde çalışan işçilerden kadroya geçmek için müracaat edenler mülakata alındı.

Belediyenin çeşitli birimlerinde taşeron işçi olarak çalışan ve kadroya geçmek için müracaat eden 188 kişi, Yahşihan Belediyesi'nde mülakata girdi.

Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uluyurt'ın başkanlığını yaptığı komisyonda, Kırıkkale Lisesi Müdürü Abidin Karazöhreoğlu, Yahşihan Belediyesi İmar Müdürü Celal Yıldırım da hazır bulundu.

Başkan Yardımcısı Uluyurt, çalışanlara hayırlı olması dileğinde bulunarak, hükümetin belirlediği standartlar doğrultusunda hareket edeceklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.