pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'tan Kısa Kısa

16.03.2018 - 10:23, Güncelleme: 16.03.2018 - 10:23
 

Sivas'tan Kısa Kısa

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde ortaokullar arası bilgi yarışması düzenlendi.Cumhuriyet Ortaokulu'nda düzenlenen yarışmada 5 ortaokul öğrencileri...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde ortaokullar arası bilgi yarışması düzenlendi.Cumhuriyet Ortaokulu'nda düzenlenen yarışmada 5 ortaokul öğrencileri kıyasıya yarıştı. Ortaokul çağındaki öğrencilerin sosyal, kültürel ve bilgi düzeylerine, iletişim becerisi kazandırarak, bilgi, görgü ve birikimlerine katkı sağlamak amacıyla yapılan bilgi yarışmasında Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri birinci oldu.Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Bünyamin Karacalar, yaptığı açıklamada, "Taşıma ile ilçemize bağlı köylerden gelen öğrencilerimizin yapılan bilgi yarışmasında birinci olması bizleri çok mutlu etti." dedi.Öğrenci ve öğretmenleri kutlayan Karacalar, "İnşallah başarılarımız artarak devam edecek. Kadı Burhaneddin Öğrenci Meclisleri Projesi kapsamında Sivas'ta yapılacak bilgi yarışmasında ilçemizi temsil edeceğiz. Bu yarışmadan da derece almak istiyoruz." diye konuştu.- Şarkışlaİlçede yapımı devam eden Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde, öğrencilerin atölye uygulamalarında kullanması için elektrik pano ve kumanda sarf malzemeleri bağışı yapıldı. Yaklaşık 11 bin lira tutarındaki malzemeleri şirket adına İç Anadolu Bölge Sorumlusu Mustafa Büyükşerbetçi, okulun elektrik elektronik teknolojisi alan öğretmeni İlyas Binay'a teslim etti.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde ortaokullar arası bilgi yarışması düzenlendi.Cumhuriyet Ortaokulu'nda düzenlenen yarışmada 5 ortaokul öğrencileri...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde ortaokullar arası bilgi yarışması düzenlendi.

Cumhuriyet Ortaokulu'nda düzenlenen yarışmada 5 ortaokul öğrencileri kıyasıya yarıştı.

Ortaokul çağındaki öğrencilerin sosyal, kültürel ve bilgi düzeylerine, iletişim becerisi kazandırarak, bilgi, görgü ve birikimlerine katkı sağlamak amacıyla yapılan bilgi yarışmasında Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri birinci oldu.

Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Bünyamin Karacalar, yaptığı açıklamada, "Taşıma ile ilçemize bağlı köylerden gelen öğrencilerimizin yapılan bilgi yarışmasında birinci olması bizleri çok mutlu etti." dedi.

Öğrenci ve öğretmenleri kutlayan Karacalar, "İnşallah başarılarımız artarak devam edecek. Kadı Burhaneddin Öğrenci Meclisleri Projesi kapsamında Sivas'ta yapılacak bilgi yarışmasında ilçemizi temsil edeceğiz. Bu yarışmadan da derece almak istiyoruz." diye konuştu.

- Şarkışla

İlçede yapımı devam eden Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde, öğrencilerin atölye uygulamalarında kullanması için elektrik pano ve kumanda sarf malzemeleri bağışı yapıldı.

Yaklaşık 11 bin lira tutarındaki malzemeleri şirket adına İç Anadolu Bölge Sorumlusu Mustafa Büyükşerbetçi, okulun elektrik elektronik teknolojisi alan öğretmeni İlyas Binay'a teslim etti.

Sivas'tan Kısa Kısa

Sivas'tan Kısa Kısa

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.