pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ilgaz'da Kablo Hırsızlığı Zanlısı Tutuklandı

15.03.2018 - 16:23, Güncelleme: 15.03.2018 - 16:23
 

Ilgaz'da Kablo Hırsızlığı Zanlısı Tutuklandı

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'nın Ilgaz ilçesinde, 150 metre haberleşme kablosuyla yakalanan kişi tutuklandı. Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'nın Ilgaz ilçesinde, 150 metre haberleşme kablosuyla yakalanan kişi tutuklandı. Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Ilgaz ilçesi Kuyupınar ve Kuşçayırı köyleri arasındaki haberleşme kablolarının çalındığı yönündeki ihbar üzerine bölgeye operasyon yaptı. Operasyonda, E.K. (28) adlı şüpheli, tel kesme makası ve 150 metre haberleşme kablosuyla yakalandı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen E.K, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. Bu arada aynı olayla ilgili ikinci bir şüphelinin ismini belirleyen jandarma, bu kişinin de yakalanması için çalışma başlattı.
ÇANKIRI (AA) - Çankırı'nın Ilgaz ilçesinde, 150 metre haberleşme kablosuyla yakalanan kişi tutuklandı. Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'nın Ilgaz ilçesinde, 150 metre haberleşme kablosuyla yakalanan kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Ilgaz ilçesi Kuyupınar ve Kuşçayırı köyleri arasındaki haberleşme kablolarının çalındığı yönündeki ihbar üzerine bölgeye operasyon yaptı.

Operasyonda, E.K. (28) adlı şüpheli, tel kesme makası ve 150 metre haberleşme kablosuyla yakalandı.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen E.K, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Bu arada aynı olayla ilgili ikinci bir şüphelinin ismini belirleyen jandarma, bu kişinin de yakalanması için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.