pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Suşehri'nde Öğrencilere Giysi Yardımı

15.03.2018 - 15:18, Güncelleme: 15.03.2018 - 15:18
 

Suşehri'nde Öğrencilere Giysi Yardımı

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde Kızılay İlçe Temsilciliği tarafından öğrencilere kışlık ve yazlık giyecek desteğinde bulunuldu.İlçe merkezi ve köylerde...

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde Kızılay İlçe Temsilciliği tarafından öğrencilere kışlık ve yazlık giyecek desteğinde bulunuldu.İlçe merkezi ve köylerde bulunan okullarda tespit edilen ihtiyaç sahibi öğrencilerin giysilerini okul yetkililerine teslim eden Suşehri Kızılay Temsilcisi İsa Şahin, faaliyetlerine ivme kazandırdıklarını söyledi.Şahin, geçen yıl 450, bu yıl ise 701 öğrenciye kışlık ve yazlık giyecek yardımı yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını aktararak, "Bu konuda İstanbul Şube Başkanımız İlhami Yıldırım beylerin desteklerinin devam edecek olması bir kazanımdır. Yıldırım beye ve ekibine teşekkür ederiz. Ayrıca en büyük destekçimiz Belediye Başkanı Fazlı Yüksel'e teşekkür ederiz." diye konuştu.Kızılay’ın her konuda destek verdiğini dile getiren Şahin, şöyle konuştu:"En büyük amacımız değerlerimize sahip çıkmaktır. Bizler için en büyük değer insanlıktır, yardımlaşmadır, paylaşmaktır. Yolda kalmışa yardım edeceğiz. Darda kalmışa yardım edeceğiz. Yetim-öksüzleri koruyacağız, kollayacağız. Komşumuz aç iken bizler tok yatmayacağız. Bunu hep birlikte yapacağız."
SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde Kızılay İlçe Temsilciliği tarafından öğrencilere kışlık ve yazlık giyecek desteğinde bulunuldu.İlçe merkezi ve köylerde...

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde Kızılay İlçe Temsilciliği tarafından öğrencilere kışlık ve yazlık giyecek desteğinde bulunuldu.

İlçe merkezi ve köylerde bulunan okullarda tespit edilen ihtiyaç sahibi öğrencilerin giysilerini okul yetkililerine teslim eden Suşehri Kızılay Temsilcisi İsa Şahin, faaliyetlerine ivme kazandırdıklarını söyledi.

Şahin, geçen yıl 450, bu yıl ise 701 öğrenciye kışlık ve yazlık giyecek yardımı yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını aktararak, "Bu konuda İstanbul Şube Başkanımız İlhami Yıldırım beylerin desteklerinin devam edecek olması bir kazanımdır. Yıldırım beye ve ekibine teşekkür ederiz. Ayrıca en büyük destekçimiz Belediye Başkanı Fazlı Yüksel'e teşekkür ederiz." diye konuştu.

Kızılay’ın her konuda destek verdiğini dile getiren Şahin, şöyle konuştu:

"En büyük amacımız değerlerimize sahip çıkmaktır. Bizler için en büyük değer insanlıktır, yardımlaşmadır, paylaşmaktır. Yolda kalmışa yardım edeceğiz. Darda kalmışa yardım edeceğiz. Yetim-öksüzleri koruyacağız, kollayacağız. Komşumuz aç iken bizler tok yatmayacağız. Bunu hep birlikte yapacağız."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.