pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eğitim-iş Genel Başkanı Yıldırım, Kayseri'de

15.03.2018 - 12:28, Güncelleme: 15.03.2018 - 12:28
 

Eğitim-iş Genel Başkanı Yıldırım, Kayseri'de

KAYSERİ (AA) - Eğitim-İş Genel Başkanı Orhan Yıldırım, sendikalarının yapacağı değerlendirme çalışması için Kayseri'ye geldi. Yıldırım, Kayseri...

KAYSERİ (AA) - Eğitim-İş Genel Başkanı Orhan Yıldırım, sendikalarının yapacağı değerlendirme çalışması için Kayseri'ye geldi. Yıldırım, Kayseri Gazeteciler Cemiyetinde yaptığı açıklamada, eğitimde yaşanan sorunlar ve bu sorunlara sendikalarının yaklaşımını ortaya koymak bir hafta süreyle Kayseri'de çalışmalarda bulunacaklarını bildirdi. Sendikanın 2005 yılında kurulduğunu ve her geçen gün üye sayısının arttığını da dile getirerek, iş kollarında öncü sendika olma görevini başarıyla sürdürdüklerini söyledi.
KAYSERİ (AA) - Eğitim-İş Genel Başkanı Orhan Yıldırım, sendikalarının yapacağı değerlendirme çalışması için Kayseri'ye geldi. Yıldırım, Kayseri...

KAYSERİ (AA) - Eğitim-İş Genel Başkanı Orhan Yıldırım, sendikalarının yapacağı değerlendirme çalışması için Kayseri'ye geldi.

Yıldırım, Kayseri Gazeteciler Cemiyetinde yaptığı açıklamada, eğitimde yaşanan sorunlar ve bu sorunlara sendikalarının yaklaşımını ortaya koymak bir hafta süreyle Kayseri'de çalışmalarda bulunacaklarını bildirdi.

Sendikanın 2005 yılında kurulduğunu ve her geçen gün üye sayısının arttığını da dile getirerek, iş kollarında öncü sendika olma görevini başarıyla sürdürdüklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.