pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

14 Mart Tıp Bayramı

14.03.2018 - 17:03, Güncelleme: 14.03.2018 - 17:03
 

14 Mart Tıp Bayramı

KAYSERİ (AA) - İncesu Emniyet Müdürü Mustafa Burunsuz, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla sağlık çalışanlarını ziyaret ederek bayramlarını kutladı.Burunsuz,...

KAYSERİ (AA) - İncesu Emniyet Müdürü Mustafa Burunsuz, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla sağlık çalışanlarını ziyaret ederek bayramlarını kutladı.Burunsuz, polislerle birlikte İncesu Devlet Hastanesini ziyaret etti. Burada sağlık çalışanlarının bayramını kutlayan Burunsuz, büyük bir özveriyle, insanların sağlık için ellerinden gelen her türlü çabayı esirgemeyen sağlık çalışanlarının önemli bir görev üstlendiğini söyledi. Burunsuz ve beraberindeki emniyet mensupları, sağlık çalışanlarına görevlerinde başarılar dileyerek, çiçek verdi.
KAYSERİ (AA) - İncesu Emniyet Müdürü Mustafa Burunsuz, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla sağlık çalışanlarını ziyaret ederek bayramlarını kutladı.Burunsuz,...

KAYSERİ (AA) - İncesu Emniyet Müdürü Mustafa Burunsuz, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla sağlık çalışanlarını ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Burunsuz, polislerle birlikte İncesu Devlet Hastanesini ziyaret etti.

Burada sağlık çalışanlarının bayramını kutlayan Burunsuz, büyük bir özveriyle, insanların sağlık için ellerinden gelen her türlü çabayı esirgemeyen sağlık çalışanlarının önemli bir görev üstlendiğini söyledi.

Burunsuz ve beraberindeki emniyet mensupları, sağlık çalışanlarına görevlerinde başarılar dileyerek, çiçek verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.