pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Akıncılar'da "Afacan'ın Hatıra Ormanı" Sahnelendi

14.03.2018 - 14:53, Güncelleme: 14.03.2018 - 14:53
 

Akıncılar'da "Afacan'ın Hatıra Ormanı" Sahnelendi

SİVAS (AA) - Akıncılar ilçesinde "Afacan'ın Hatıra Ormanı" adlı tiyatro oyunu sahnelendi.Orman Genel Müdürlüğü ile Koyulhisar Orman İşletme Müdürlüğünün...

SİVAS (AA) - Akıncılar ilçesinde "Afacan'ın Hatıra Ormanı" adlı tiyatro oyunu sahnelendi.Orman Genel Müdürlüğü ile Koyulhisar Orman İşletme Müdürlüğünün birlikte düzenledikleri organizasyonda, ilçede eğitim gören ilkokul öğrencilerine tiyatro gösterimi yapıldı.Öğrenciler, Akıncılar ilkokulu çok amaçlı salonunda gösterimi yapılan "Afacan'ın Hatıra Ormanı" adlı oyuna yoğun ilgi gösterdi. Akıncılar Kaymakamı Akın Karagöz, "Öğrencilerimize orman ve ağaç sevgisini kazandırmayı amaçladık. Güzel bir program olduğu kanaatindeyiz." dedi.
SİVAS (AA) - Akıncılar ilçesinde "Afacan'ın Hatıra Ormanı" adlı tiyatro oyunu sahnelendi.Orman Genel Müdürlüğü ile Koyulhisar Orman İşletme Müdürlüğünün...

SİVAS (AA) - Akıncılar ilçesinde "Afacan'ın Hatıra Ormanı" adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Orman Genel Müdürlüğü ile Koyulhisar Orman İşletme Müdürlüğünün birlikte düzenledikleri organizasyonda, ilçede eğitim gören ilkokul öğrencilerine tiyatro gösterimi yapıldı.

Öğrenciler, Akıncılar ilkokulu çok amaçlı salonunda gösterimi yapılan "Afacan'ın Hatıra Ormanı" adlı oyuna yoğun ilgi gösterdi.

Akıncılar Kaymakamı Akın Karagöz, "Öğrencilerimize orman ve ağaç sevgisini kazandırmayı amaçladık. Güzel bir program olduğu kanaatindeyiz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.