pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Hakkı Türkkan Fotoğraf Yarışmasıyla Anıldı

14.03.2018 - 14:08, Güncelleme: 14.03.2018 - 14:08
 

Hakkı Türkkan Fotoğraf Yarışmasıyla Anıldı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de fotoğraf sanatçısı Hakkı Türkkan, "Odunpazarı" konulu fotoğraf yarışmasıyla anıldı.Eskişehir Sanat Derneğince iki...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de fotoğraf sanatçısı Hakkı Türkkan, "Odunpazarı" konulu fotoğraf yarışmasıyla anıldı.Eskişehir Sanat Derneğince iki yıldır adına anma sergisi ve fotoğraf yarışması düzenlenen sanatçı Hakkı Türkkan için Büyükşehir Sanat Merkezi'nde etkinlik gerçekleştirildi.Ödül töreni ve serginin açılışında konuşan dernek başkanı Şehabeddin Tosuner, bu etkinliği Odunpazarı bölgesini büyük tutkuyla fotoğraflayan Hakkı Türkkan'ı en iyi "Odunpazarı" konulu fotoğraf yarışmasıyla unutulmaz kılabileceklerini düşünerek düzenlediklerini kaydetti.Toplam 62 fotoğrafın katıldığı yarışmada, Bedrettin Yılmaz birinci, Eyüp Salacak ikinci, Kadriye İmgek üçüncü seçildi, Sadullah Aksu ve Eray Kara mansiyon, Mehmet Öztürk de Eskişehir Sanat Derneği özel ödülü aldı.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de fotoğraf sanatçısı Hakkı Türkkan, "Odunpazarı" konulu fotoğraf yarışmasıyla anıldı.Eskişehir Sanat Derneğince iki...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de fotoğraf sanatçısı Hakkı Türkkan, "Odunpazarı" konulu fotoğraf yarışmasıyla anıldı.

Eskişehir Sanat Derneğince iki yıldır adına anma sergisi ve fotoğraf yarışması düzenlenen sanatçı Hakkı Türkkan için Büyükşehir Sanat Merkezi'nde etkinlik gerçekleştirildi.

Ödül töreni ve serginin açılışında konuşan dernek başkanı Şehabeddin Tosuner, bu etkinliği Odunpazarı bölgesini büyük tutkuyla fotoğraflayan Hakkı Türkkan'ı en iyi "Odunpazarı" konulu fotoğraf yarışmasıyla unutulmaz kılabileceklerini düşünerek düzenlediklerini kaydetti.

Toplam 62 fotoğrafın katıldığı yarışmada, Bedrettin Yılmaz birinci, Eyüp Salacak ikinci, Kadriye İmgek üçüncü seçildi, Sadullah Aksu ve Eray Kara mansiyon, Mehmet Öztürk de Eskişehir Sanat Derneği özel ödülü aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.