pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Esogü'de 13. Kariyer Günleri Başladı

13.03.2018 - 16:23, Güncelleme: 13.03.2018 - 16:23
 

Esogü'de 13. Kariyer Günleri Başladı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kariyer Merkezi ve Kişisel Gelişim Kulübü tarafından...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kariyer Merkezi ve Kişisel Gelişim Kulübü tarafından bu yıl 13'üncüsü düzenlenen "Kariyer Günleri" başladı.ESOGÜ Prof. Dr. Fazıl Tekin Konferans Salonu'nda açılış oturumuyla başlayan etkinlikte konuşan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Çetinkaya, Kariyer Günleri’nin öğrencileri iş hayatına hazırlama ve iş dünyası temsilcilerinin tecrübelerinden yararlanma imkanı sunmanın yanı sıra meslek belirleme, staj ve iş imkanları oluşturma, kişilik analizleri yapma, özgüven, motivasyon artırma ve kariyere ilişkin karar vermeye yardımcı olma gibi faydalar sağladığını söyledi. Bu etkinliğin düzenlenmesine destek veren ve emeği geçen herkese teşekkür eden Çetinkaya, 3 gün sürecek Kariyer Günleri'nin öğrenciler ve sektör temsilcileri için verimli geçmesini temenni etti.Etkinlik, bir şirketin bina bakım hizmetleri girişimcisi Münteha Adalı'nın konuşmacı olduğu ilk oturumla başladı. Adalı "Kariyerini Şansa Bırakmayanların Hikayesi" başlıklı sunumla gençlere tecrübelerini aktardı. "Kendi fırsatlarımızı ve şansımızı biz yaratabiliriz." ifadesini kullanan Adalı, hayatta başarılı olmanın sadece okulda yüksek notlar alarak mümkün olmayacağının altını çizdi. Bugün geldiği noktaya özgürlüğünü ele alarak ulaştığını belirten Adalı, çalışmaktan başka bir yolu olmayan bir insan grubu ile az zamanda çok fazla şey başardıklarını anlattı. Konuşmasının ardından ESOGÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Emrah Ferhatoğlu tarafından Münteha Adalı'ya anı plaketi takdim edildi. Sektör temsilcilerinin gençlerle buluşacağı etkinlik üç gün boyunca farklı oturumlarla devam edecek.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kariyer Merkezi ve Kişisel Gelişim Kulübü tarafından...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kariyer Merkezi ve Kişisel Gelişim Kulübü tarafından bu yıl 13'üncüsü düzenlenen "Kariyer Günleri" başladı.

ESOGÜ Prof. Dr. Fazıl Tekin Konferans Salonu'nda açılış oturumuyla başlayan etkinlikte konuşan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Çetinkaya, Kariyer Günleri’nin öğrencileri iş hayatına hazırlama ve iş dünyası temsilcilerinin tecrübelerinden yararlanma imkanı sunmanın yanı sıra meslek belirleme, staj ve iş imkanları oluşturma, kişilik analizleri yapma, özgüven, motivasyon artırma ve kariyere ilişkin karar vermeye yardımcı olma gibi faydalar sağladığını söyledi.

Bu etkinliğin düzenlenmesine destek veren ve emeği geçen herkese teşekkür eden Çetinkaya, 3 gün sürecek Kariyer Günleri'nin öğrenciler ve sektör temsilcileri için verimli geçmesini temenni etti.

Etkinlik, bir şirketin bina bakım hizmetleri girişimcisi Münteha Adalı'nın konuşmacı olduğu ilk oturumla başladı. Adalı "Kariyerini Şansa Bırakmayanların Hikayesi" başlıklı sunumla gençlere tecrübelerini aktardı.

"Kendi fırsatlarımızı ve şansımızı biz yaratabiliriz." ifadesini kullanan Adalı, hayatta başarılı olmanın sadece okulda yüksek notlar alarak mümkün olmayacağının altını çizdi.

Bugün geldiği noktaya özgürlüğünü ele alarak ulaştığını belirten Adalı, çalışmaktan başka bir yolu olmayan bir insan grubu ile az zamanda çok fazla şey başardıklarını anlattı.

Konuşmasının ardından ESOGÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Emrah Ferhatoğlu tarafından Münteha Adalı'ya anı plaketi takdim edildi.

Sektör temsilcilerinin gençlerle buluşacağı etkinlik üç gün boyunca farklı oturumlarla devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.