pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beyşehir'de Kaçak Silah Operasyonu

13.03.2018 - 15:08, Güncelleme: 13.03.2018 - 15:08
 

Beyşehir'de Kaçak Silah Operasyonu

KONYA (AA) - Beyşehir'de, jandarma ekiplerince çok sayıda ruhsatsız av tüfeği ve kuru sıkıdan bozma tabanca ele geçirildi. Alınan bilgiye göre, İlçe...

KONYA (AA) - Beyşehir'de, jandarma ekiplerince çok sayıda ruhsatsız av tüfeği ve kuru sıkıdan bozma tabanca ele geçirildi. Alınan bilgiye göre, İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, elde edilen istihbarat doğrultusunda Karadiken Mahallesi'nde H.B.'nin (56) evine operasyon düzenledi.Evde yapılan aramada, 9 ruhsatsız av tüfeği ve 6 kuru sıkıdan bozma tabanca ile bu silahlara ait 5 şarjör ve 4 tabanca fişeği bulundu. Şüpheli H.B. gözaltına alındı.
KONYA (AA) - Beyşehir'de, jandarma ekiplerince çok sayıda ruhsatsız av tüfeği ve kuru sıkıdan bozma tabanca ele geçirildi. Alınan bilgiye göre, İlçe...

KONYA (AA) - Beyşehir'de, jandarma ekiplerince çok sayıda ruhsatsız av tüfeği ve kuru sıkıdan bozma tabanca ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, elde edilen istihbarat doğrultusunda Karadiken Mahallesi'nde H.B.'nin (56) evine operasyon düzenledi.

Evde yapılan aramada, 9 ruhsatsız av tüfeği ve 6 kuru sıkıdan bozma tabanca ile bu silahlara ait 5 şarjör ve 4 tabanca fişeği bulundu.

Şüpheli H.B. gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.