pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkentte Uyuşturucuyla Mücadele

12.03.2018 - 14:33, Güncelleme: 12.03.2018 - 14:33
 

Başkentte Uyuşturucuyla Mücadele

Ankara'da geçen hafta düzenlenen uyuşturucuyla mücadele operasyonları sırasında haklarında işlem yapılan 71 zanlıdan 27'si tutuklandı

ANKARA (AA) - Başkentte geçen hafta düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 27 kişi tutuklandı.Ankara Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince 5-11 Mart'ta uyuşturucu operasyonları düzenlendi.Operasyonlarda, 1 kilo 573 gram esrar, 197 gram eroin, 267 gram kokain, 1 gram metamfetamin, 94 gram skunk, 8 kök kenevir ile 39 bin 974 uyuşturucu hap ele geçirildi.Uyuşturucu satıcısı ve kullanıcısı oldukları iddiasıyla 70, bulundurma ve benzer suçlardan ise 1 kişi hakkında yasal işlem yapıldı. Zanlılardan 27'si, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.Zanlıların ev ve iş yerlerindeki aramalarda 5 hassas terazi, 1 uyuşturucu imal düzeneği ve uyuşturucu satışından elde edildiği belirlenen paraya el konuldu.
Ankara'da geçen hafta düzenlenen uyuşturucuyla mücadele operasyonları sırasında haklarında işlem yapılan 71 zanlıdan 27'si tutuklandı

ANKARA (AA) - Başkentte geçen hafta düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 27 kişi tutuklandı.

Ankara Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince 5-11 Mart'ta uyuşturucu operasyonları düzenlendi.

Operasyonlarda, 1 kilo 573 gram esrar, 197 gram eroin, 267 gram kokain, 1 gram metamfetamin, 94 gram skunk, 8 kök kenevir ile 39 bin 974 uyuşturucu hap ele geçirildi.

Uyuşturucu satıcısı ve kullanıcısı oldukları iddiasıyla 70, bulundurma ve benzer suçlardan ise 1 kişi hakkında yasal işlem yapıldı. Zanlılardan 27'si, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Zanlıların ev ve iş yerlerindeki aramalarda 5 hassas terazi, 1 uyuşturucu imal düzeneği ve uyuşturucu satışından elde edildiği belirlenen paraya el konuldu.





Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.