pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Futbol: Kadınlar 2. Lig

11.03.2018 - 15:53, Güncelleme: 11.03.2018 - 15:53
 

Futbol: Kadınlar 2. Lig

Hakkarigücü: 9 - Konya İdmanyurdu: 0

HAKKARİ (AA) - TFF Kadınlar 2. Lig A Grubu'nda Hakkarigücü, Konya İdmanyurdu'nu 9-0 yendi. Merzan Şehir Stadı'nda oynanan karşılaşmada, Hakkarigücü rakibine karşı üstün bir oyun sergiledi. Karşılaşma ev sahibi ekibin 9-0 üstünlüğüyle sona erdi. Karşılaşmayı, Hakkari İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu ve Dağ Komando Tugay Komutanlığı Kurmay Başkanı Kurmay Albay Umut Öztürk de karşılaşmayı izledi.Maç sonunda maçı izleyen protokol ve Hakkari Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, her iki takım oyuncularıyla fotoğraf çektirdi.
Hakkarigücü: 9 - Konya İdmanyurdu: 0

HAKKARİ (AA) - TFF Kadınlar 2. Lig A Grubu'nda Hakkarigücü, Konya İdmanyurdu'nu 9-0 yendi.

Merzan Şehir Stadı'nda oynanan karşılaşmada, Hakkarigücü rakibine karşı üstün bir oyun sergiledi. Karşılaşma ev sahibi ekibin 9-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Karşılaşmayı, Hakkari İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu ve Dağ Komando Tugay Komutanlığı Kurmay Başkanı Kurmay Albay Umut Öztürk de karşılaşmayı izledi.

Maç sonunda maçı izleyen protokol ve Hakkari Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, her iki takım oyuncularıyla fotoğraf çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.