pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Voleybol: Efeler Ligi Play-off

10.03.2018 - 18:38, Güncelleme: 10.03.2018 - 18:38
 

Voleybol: Efeler Ligi Play-off

- Ziraat Bankası: 2 - İstanbul Büyükşehir Belediyespor: 3- İstanbul ekibi yarı finale yükseldi

Salon: TVF BaşkentHakemler: Ozan Sarıkaya, Bilal ÇağlarZiraat Bankası: Ulaş Kıyak, Kurek, Emre Savaş, Konarski, Antonov, Koray Şahin (Volkan Döne, Cacic, Vefa Yılmaz)İstanbul Büyükşehir Belediyespor: Burak Güngör, Özkan Hayırlı, Serhat Coşkun, Tuia, İbrahim Emet, Murat Yenipazar (Nuri Şahin, Kadir Cin, Görkem Sertel, Caner Pekşen)Setler: 23-25, 25-23, 25-17, 22-25, 13-15Süre: 125 dakika (28, 30, 24, 26, 17)ANKARA (AA) - Voleybolda Efeler Ligi play-off çeyrek final üçüncü maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Ziraat Bankası'nı 3-2 yenerek, seride durumu 2-1 yaptı ve yarı finale yükseldi.Karşılaşmaya iyi başlayan Ziraat Bankası, Kurek, Konarski ve Antonov'un ile file önünde etkili oldu. Teknik molaya 12-9 önde giren başkent temsilcisinin manşet problemi yaşamasıyla İstanbul temsilcisi, savunmada Nuri, hücumda da Burak ile etkili oldu ve 15-14 öne geçerek rakibine mola aldırdı. Koray ile ortadan kritik sayılar bulan ancak top karşılamakta sorun yaşayan Ziraat Bankası karşısında tek yabancı oyuncuyla mücadele eden İstanbul Büyükşehir Belediyespor seti 25-23 kazandı.Ziraat Bankası'nın manşet sorunu 2. sette de devam etti. Nuri Şahin ile iyi manşet alan İstanbul ekibi rakibinin defans probleminden faydalandı. Teknik molaya 12-6 İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un üstünlüğüyle gidildi. Burak'ın serviste yaptığı 2 hata sonucunda aldığı sayılarla oyunda kalan başkent ekibi, 21-21'de skoru eşitledi ve İstanbul temsilcisine mola aldırdı. Antonov ile etkili olmayı sürdüren Ziraat Bankası, seti 25-23 alarak setlerde skoru eşitledi: 1-1Müsabakanın 3. setine moralli ve etkili bloklarla başlayan Ziraat Bankası, rakibine 7-4'te mola aldırdı. Koray ve Emre ile blok üstünlüğünü sürdüren başkent ekibi, ortadan bulduğu sayılarla teknik molaya 12-7 önde giren taraf oldu. Koray ile blokta Antonov ile hücumda ağırlığını koyan başkent ekibi, seti 25-17 kazanarak, 2-1 öne geçti.İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un hızlı başladığı 4. sette Ulaş Kıyak'ın iyi oyunuyla geriden gelip 5-5'te eşitliği sağlayan Ziraat Bankası Antonov ve Konarski ile sayılar üretti. Sette geriye düştükten sonra tekrar eşitliği (14-14) yakalayan Ziraat Bankası, rakibine mola aldırdı. Ankara ekibinin 22-20 ve 23-20 gerideyken mola aldığı seti, İstanbul Büyükşehir Belediyespor 25-22 kazanarak mücadeleyi 5. sete taşıdı.İstanbul temsilcisinin 8-6 öndeyken saha değişimi yaptığı sette Ziraat Bankası, 12-12'de eşitliği sağlasa da seti 15-13 alan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı da 3-2 kazandı ve yarı finale yükseldi.İstanbul ekibi yarı finalde Ankara temsilcisi Halkbank ile karşılaşacak.
- Ziraat Bankası: 2 - İstanbul Büyükşehir Belediyespor: 3- İstanbul ekibi yarı finale yükseldi


Salon: TVF Başkent

Hakemler: Ozan Sarıkaya, Bilal Çağlar

Ziraat Bankası: Ulaş Kıyak, Kurek, Emre Savaş, Konarski, Antonov, Koray Şahin (Volkan Döne, Cacic, Vefa Yılmaz)

İstanbul Büyükşehir Belediyespor: Burak Güngör, Özkan Hayırlı, Serhat Coşkun, Tuia, İbrahim Emet, Murat Yenipazar (Nuri Şahin, Kadir Cin, Görkem Sertel, Caner Pekşen)

Setler: 23-25, 25-23, 25-17, 22-25, 13-15

Süre: 125 dakika (28, 30, 24, 26, 17)


ANKARA (AA) - Voleybolda Efeler Ligi play-off çeyrek final üçüncü maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Ziraat Bankası'nı 3-2 yenerek, seride durumu 2-1 yaptı ve yarı finale yükseldi.

Karşılaşmaya iyi başlayan Ziraat Bankası, Kurek, Konarski ve Antonov'un ile file önünde etkili oldu. Teknik molaya 12-9 önde giren başkent temsilcisinin manşet problemi yaşamasıyla İstanbul temsilcisi, savunmada Nuri, hücumda da Burak ile etkili oldu ve 15-14 öne geçerek rakibine mola aldırdı. Koray ile ortadan kritik sayılar bulan ancak top karşılamakta sorun yaşayan Ziraat Bankası karşısında tek yabancı oyuncuyla mücadele eden İstanbul Büyükşehir Belediyespor seti 25-23 kazandı.

Ziraat Bankası'nın manşet sorunu 2. sette de devam etti. Nuri Şahin ile iyi manşet alan İstanbul ekibi rakibinin defans probleminden faydalandı. Teknik molaya 12-6 İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un üstünlüğüyle gidildi. Burak'ın serviste yaptığı 2 hata sonucunda aldığı sayılarla oyunda kalan başkent ekibi, 21-21'de skoru eşitledi ve İstanbul temsilcisine mola aldırdı. Antonov ile etkili olmayı sürdüren Ziraat Bankası, seti 25-23 alarak setlerde skoru eşitledi: 1-1

Müsabakanın 3. setine moralli ve etkili bloklarla başlayan Ziraat Bankası, rakibine 7-4'te mola aldırdı. Koray ve Emre ile blok üstünlüğünü sürdüren başkent ekibi, ortadan bulduğu sayılarla teknik molaya 12-7 önde giren taraf oldu. Koray ile blokta Antonov ile hücumda ağırlığını koyan başkent ekibi, seti 25-17 kazanarak, 2-1 öne geçti.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un hızlı başladığı 4. sette Ulaş Kıyak'ın iyi oyunuyla geriden gelip 5-5'te eşitliği sağlayan Ziraat Bankası Antonov ve Konarski ile sayılar üretti. Sette geriye düştükten sonra tekrar eşitliği (14-14) yakalayan Ziraat Bankası, rakibine mola aldırdı. Ankara ekibinin 22-20 ve 23-20 gerideyken mola aldığı seti, İstanbul Büyükşehir Belediyespor 25-22 kazanarak mücadeleyi 5. sete taşıdı.

İstanbul temsilcisinin 8-6 öndeyken saha değişimi yaptığı sette Ziraat Bankası, 12-12'de eşitliği sağlasa da seti 15-13 alan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı da 3-2 kazandı ve yarı finale yükseldi.

İstanbul ekibi yarı finalde Ankara temsilcisi Halkbank ile karşılaşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.