pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

İstiklal Marşı'nın Kabulünün 97. Yılı

10.03.2018 - 10:23, Güncelleme: 10.03.2018 - 10:23
 

İstiklal Marşı'nın Kabulünün 97. Yılı

Şarkışla, ilçesinde İstiklal Marşı'nın kabulünün 97. yılı dolayısıyla program düzenlendi

SİVAS (AA) - Şarkışla, ilçesinde İstiklal Marşı'nın kabulünün 97. yılı dolayısıyla program düzenlendi.Şehit Tuncer Çeliker Yatılı Bölge Ortaokul'u tarafından Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezinde düzenlenen programda, öğrenciler İstiklal Marşı hitap oratoryosu sundu, türküler ve şiirler okundu.Sivas Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Mustafa Hızal, burada yaptığı konuşmada, İstiklal Marşı'nın önemini anlattı. Okul müdürü Mustafa Hatipoğlu da programın tertip edilmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Konuşmaların ardından Şarkışlalı şehitlerin kısa tanıtım videosu yayınlanırken, şehit aileleri ve bazı vatandaşlar gözyaşlarına hakim olamadı.
Şarkışla, ilçesinde İstiklal Marşı'nın kabulünün 97. yılı dolayısıyla program düzenlendi

SİVAS (AA) - Şarkışla, ilçesinde İstiklal Marşı'nın kabulünün 97. yılı dolayısıyla program düzenlendi.

Şehit Tuncer Çeliker Yatılı Bölge Ortaokul'u tarafından Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezinde düzenlenen programda, öğrenciler İstiklal Marşı hitap oratoryosu sundu, türküler ve şiirler okundu.

Sivas Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Mustafa Hızal, burada yaptığı konuşmada, İstiklal Marşı'nın önemini anlattı.

Okul müdürü Mustafa Hatipoğlu da programın tertip edilmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Şarkışlalı şehitlerin kısa tanıtım videosu yayınlanırken, şehit aileleri ve bazı vatandaşlar gözyaşlarına hakim olamadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.