pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Afad'dan İlkokul Öğrencilerine Temel Afet Bilinci Eğitimi

09.03.2018 - 09:08, Güncelleme: 09.03.2018 - 09:08
 

Afad'dan İlkokul Öğrencilerine Temel Afet Bilinci Eğitimi

KONYA (AA) - Konya'nın Beyşehir ilçesinde öğrenim gören ilkokul öğrencilerine Konya AFAD görevlileri tarafından temel afet bilinci eğitimi verildi.Konya...

KONYA (AA) - Konya'nın Beyşehir ilçesinde öğrenim gören ilkokul öğrencilerine Konya AFAD görevlileri tarafından temel afet bilinci eğitimi verildi.Konya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından, 1-7 Mart deprem haftası etkinlikleri kapsamında Beyşehir'de bulunan ilkokullarda öğrenim gören öğrencilere afet ve acil durumlara karşı farkındalık oluşturmak amacıyla temel afet bilinci eğitimleri verildi.Eğitimlerde, öğrencilere afet ve acil durumlar, afet türleri, deprem, sel, heyelan, tahliye, afetin etkileri, yaşanılan mekanlardaki risklerin azaltılması, afetlere karşı alınacak önlemler, afet anında ve sonrası doğru davranış şekili konularında bilgiler verildi.Eğitimler, tahliye ve yangın tatbikatları ile sona erdi.
KONYA (AA) - Konya'nın Beyşehir ilçesinde öğrenim gören ilkokul öğrencilerine Konya AFAD görevlileri tarafından temel afet bilinci eğitimi verildi.Konya...

KONYA (AA) - Konya'nın Beyşehir ilçesinde öğrenim gören ilkokul öğrencilerine Konya AFAD görevlileri tarafından temel afet bilinci eğitimi verildi.

Konya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından, 1-7 Mart deprem haftası etkinlikleri kapsamında Beyşehir'de bulunan ilkokullarda öğrenim gören öğrencilere afet ve acil durumlara karşı farkındalık oluşturmak amacıyla temel afet bilinci eğitimleri verildi.

Eğitimlerde, öğrencilere afet ve acil durumlar, afet türleri, deprem, sel, heyelan, tahliye, afetin etkileri, yaşanılan mekanlardaki risklerin azaltılması, afetlere karşı alınacak önlemler, afet anında ve sonrası doğru davranış şekili konularında bilgiler verildi.

Eğitimler, tahliye ve yangın tatbikatları ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.