pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kahramankazan'da "Abdülhamit'den Günümüze Darbeler Ve Siyasi Komplolar" Semineri

08.03.2018 - 10:33, Güncelleme: 08.03.2018 - 10:33
 

Kahramankazan'da "Abdülhamit'den Günümüze Darbeler Ve Siyasi Komplolar" Semineri

ANKARA (AA) - Kahramankazan İlim Yayma Cemiyeti'nin konuğu yazar Tarık Sezai Karatepe, "Abdülhamit'den Günümüze Darbeler ve Siyasi Komplolar" konulu seminer...

ANKARA (AA) - Kahramankazan İlim Yayma Cemiyeti'nin konuğu yazar Tarık Sezai Karatepe, "Abdülhamit'den Günümüze Darbeler ve Siyasi Komplolar" konulu seminer verdi.Cemiyet binasında düzenlenen seminerde konuşan Karatepe, Sultan 2. Abdülhamit'in tahttan indirilmesiyle Türk siyasi hayatında birçok darbe ve siyasi komploların meydana geldiğini söyledi.15 Temmuz'da yaşanan hain darbe girişimine değinen Karatepe, şöyle konuştu:"FETÖ ile mücadelede gelinen nokta yetersizdir. 14 yıllık bir sürede devlet kadrolarını ele geçiren ve dış güçlerin güdümünde olan gayri milli FETÖ yapılanması ihanet operasyonu başlatmış, başta Kahramankazan olmak üzere 253 vatan evladı şehit olmuştur. Binlerce kişi yaralanmıştı. Halkımız FETÖ ihanet darbesine bedeniyle karşı koydu. Bugün geldiğimiz noktada FETÖ ile mücadelede henüz tam bir başarı elde edilmiş değildir."Karatepe, konuşmasında 28 Şubat mağdurlarına da değindi.
ANKARA (AA) - Kahramankazan İlim Yayma Cemiyeti'nin konuğu yazar Tarık Sezai Karatepe, "Abdülhamit'den Günümüze Darbeler ve Siyasi Komplolar" konulu seminer...

ANKARA (AA) - Kahramankazan İlim Yayma Cemiyeti'nin konuğu yazar Tarık Sezai Karatepe, "Abdülhamit'den Günümüze Darbeler ve Siyasi Komplolar" konulu seminer verdi.

Cemiyet binasında düzenlenen seminerde konuşan Karatepe, Sultan 2. Abdülhamit'in tahttan indirilmesiyle Türk siyasi hayatında birçok darbe ve siyasi komploların meydana geldiğini söyledi.

15 Temmuz'da yaşanan hain darbe girişimine değinen Karatepe, şöyle konuştu:

"FETÖ ile mücadelede gelinen nokta yetersizdir. 14 yıllık bir sürede devlet kadrolarını ele geçiren ve dış güçlerin güdümünde olan gayri milli FETÖ yapılanması ihanet operasyonu başlatmış, başta Kahramankazan olmak üzere 253 vatan evladı şehit olmuştur. Binlerce kişi yaralanmıştı. Halkımız FETÖ ihanet darbesine bedeniyle karşı koydu. Bugün geldiğimiz noktada FETÖ ile mücadelede henüz tam bir başarı elde edilmiş değildir."

Karatepe, konuşmasında 28 Şubat mağdurlarına da değindi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.