pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kaymakam Pektaş, Okul İnşaatını İnceledi

07.03.2018 - 14:13, Güncelleme: 07.03.2018 - 14:13
 

Kaymakam Pektaş, Okul İnşaatını İnceledi

SİVAS (AA) - Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, ilçede yapımı devam eden Şarkışla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşaatında incelemelerde bulundu.Yıldırım...

SİVAS (AA) - Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, ilçede yapımı devam eden Şarkışla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşaatında incelemelerde bulundu.Yıldırım Mahallesi'nde depreme dayanıksız raporu üzerine yıkımı yapılan okulun yerine yenisinin yapımına başlandı.Okulu gezen Kaymakam Pektaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Ergen'den bilgi aldı.Pektaş, yaptığı açıklamada, okulun, 4 katlı, 16 derslikli olacağını ve 13 bin 500 metre kapalı alana inşa edildiğini söyledi.Pektaş, alana 4 ayrı bölümden oluşan atölyelerin de yapılacağını belirtti. Okulun 2019-2020 eğitim öğretim yılına yetiştirilmesi bekleniyor.Ziyarette Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ertan Aydemir da hazır bulundu.
SİVAS (AA) - Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, ilçede yapımı devam eden Şarkışla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşaatında incelemelerde bulundu.Yıldırım...

SİVAS (AA) - Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, ilçede yapımı devam eden Şarkışla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Yıldırım Mahallesi'nde depreme dayanıksız raporu üzerine yıkımı yapılan okulun yerine yenisinin yapımına başlandı.

Okulu gezen Kaymakam Pektaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Ergen'den bilgi aldı.

Pektaş, yaptığı açıklamada, okulun, 4 katlı, 16 derslikli olacağını ve 13 bin 500 metre kapalı alana inşa edildiğini söyledi.

Pektaş, alana 4 ayrı bölümden oluşan atölyelerin de yapılacağını belirtti.

Okulun 2019-2020 eğitim öğretim yılına yetiştirilmesi bekleniyor.

Ziyarette Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ertan Aydemir da hazır bulundu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.