pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Şereflikoçhisar Ticaret Odası Başkanı Tekin, Yeniden Aday Oldu

06.03.2018 - 15:23, Güncelleme: 06.03.2018 - 15:23
 

Şereflikoçhisar Ticaret Odası Başkanı Tekin, Yeniden Aday Oldu

ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar Ticaret Odası Başkanı Yasin Tekin, nisan ayında yapılacak olağan kongre için yeniden aday olduğunu açıkladı.İki dönemdir...

ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar Ticaret Odası Başkanı Yasin Tekin, nisan ayında yapılacak olağan kongre için yeniden aday olduğunu açıkladı.İki dönemdir başkanlık görevini yürüten Tekin, düzenlediği basın toplantısında, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin tüm oda ve borsa seçimlerini nisan ayı içinde Türkiye'nin tamamında yapacağını söyledi.Tekin, olağan genel kurulun, İlçe Seçim Kurulu'nun da olur verip uygun görmesi halinde 1 Nisan'da yapılacağını belirterek, "2 dönemdir sürdürdüğüm Şereflikoçhisar Ticaret Odası Başkanlığına tekrar aday olduğumu ve seçime tüm hemşehrilerime ve üyelerimize bildirir, seçimlerin sorunsuz şekilde geçmesini ve hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim." dedi.Yapılacak olan seçimleri kazandıkları takdirde ön plana çıkaracakları çalışmaların başta Organize Sanayi Bölgesinin tamamlanması ve yüksekokulun fakülteye dönüştürülmesi olacağını ifade eden Tekin, "Çalışmalarımız Şereflikoçhisar'ın gelişmesi ve üyelerimizin daha fazla üretim yapmasını sağlamak, ekonomiye katkıda bulunmaktır." dedi.
ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar Ticaret Odası Başkanı Yasin Tekin, nisan ayında yapılacak olağan kongre için yeniden aday olduğunu açıkladı.İki dönemdir...

ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar Ticaret Odası Başkanı Yasin Tekin, nisan ayında yapılacak olağan kongre için yeniden aday olduğunu açıkladı.

İki dönemdir başkanlık görevini yürüten Tekin, düzenlediği basın toplantısında, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin tüm oda ve borsa seçimlerini nisan ayı içinde Türkiye'nin tamamında yapacağını söyledi.

Tekin, olağan genel kurulun, İlçe Seçim Kurulu'nun da olur verip uygun görmesi halinde 1 Nisan'da yapılacağını belirterek, "2 dönemdir sürdürdüğüm Şereflikoçhisar Ticaret Odası Başkanlığına tekrar aday olduğumu ve seçime tüm hemşehrilerime ve üyelerimize bildirir, seçimlerin sorunsuz şekilde geçmesini ve hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim." dedi.

Yapılacak olan seçimleri kazandıkları takdirde ön plana çıkaracakları çalışmaların başta Organize Sanayi Bölgesinin tamamlanması ve yüksekokulun fakülteye dönüştürülmesi olacağını ifade eden Tekin, "Çalışmalarımız Şereflikoçhisar'ın gelişmesi ve üyelerimizin daha fazla üretim yapmasını sağlamak, ekonomiye katkıda bulunmaktır." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.