pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Vatandaş Ve Öğrencilerden Mehmetçiğe Mektup

06.03.2018 - 11:58, Güncelleme: 06.03.2018 - 11:58
 

Vatandaş Ve Öğrencilerden Mehmetçiğe Mektup

KONYA (AA) - Konya'da Meram Belediyesi'nin başlattığı kampanyada vatandaş ve öğrenciler, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin'de terör örgütlerine...

KONYA (AA) - Konya'da Meram Belediyesi'nin başlattığı kampanyada vatandaş ve öğrenciler, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin'de terör örgütlerine karşı yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda görev alan askerlere destek amacıyla mektup yazdı.Meram Belediyesi, Meram Kadın Meclisi ve Meram Gençlik Meclisi tarafından "Destan Yazan Mehmetçiğe Söyleyecek Sözümüz Var" sloganıyla başlatılan mektup yazma kampanyasına yüzlerce kişi katıldı.Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, kampanyaya ilgi gösteren herkese teşekkür etti.Kampanya kapsamında yazılan bazı mektuplarda şunlar kaydedildi: "Mehmedim, destan yazan, Hz. Hamza yürekli yiğidim. Bizler için zaten Peygamber ocağı dediğimiz askerlik sürecin, küffara karşı verilen bu mücadele ile daha da anlamlandı. Bizler Konya Meram'da yaşayan tüm hemşehrilerimiz, tanıdık tanımadık kim varsa dualarda birleştik sayenizde. Allah'ın izniyle fetihler, yasinler, salavatlar, tesbihler ve tekbirler hiç bitmiyor. Eminim bu manevi gücü hissediyorsunuzdur." Toplanan mektuplar önümüzdeki günlerde Afrin'e gönderilecek.
KONYA (AA) - Konya'da Meram Belediyesi'nin başlattığı kampanyada vatandaş ve öğrenciler, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin'de terör örgütlerine...

KONYA (AA) - Konya'da Meram Belediyesi'nin başlattığı kampanyada vatandaş ve öğrenciler, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin'de terör örgütlerine karşı yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda görev alan askerlere destek amacıyla mektup yazdı.

Meram Belediyesi, Meram Kadın Meclisi ve Meram Gençlik Meclisi tarafından "Destan Yazan Mehmetçiğe Söyleyecek Sözümüz Var" sloganıyla başlatılan mektup yazma kampanyasına yüzlerce kişi katıldı.

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, kampanyaya ilgi gösteren herkese teşekkür etti.

Kampanya kapsamında yazılan bazı mektuplarda şunlar kaydedildi:

"Mehmedim, destan yazan, Hz. Hamza yürekli yiğidim. Bizler için zaten Peygamber ocağı dediğimiz askerlik sürecin, küffara karşı verilen bu mücadele ile daha da anlamlandı. Bizler Konya Meram'da yaşayan tüm hemşehrilerimiz, tanıdık tanımadık kim varsa dualarda birleştik sayenizde. Allah'ın izniyle fetihler, yasinler, salavatlar, tesbihler ve tekbirler hiç bitmiyor. Eminim bu manevi gücü hissediyorsunuzdur."

Toplanan mektuplar önümüzdeki günlerde Afrin'e gönderilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.