pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kök Boyalı İpleri Tüm Türkiye'ye Gönderiyorlar

02.03.2018 - 16:53, Güncelleme: 02.03.2018 - 16:53
 

Kök Boyalı İpleri Tüm Türkiye'ye Gönderiyorlar

ANKARA (AA) - Beypazarı Halk Eğitim Merkezinde üretilen kök boyalı yün iplerin Türkiye'nin diğer bölgelerindeki halk eğitim merkezleri ve özel şirketlere...

ANKARA (AA) - Beypazarı Halk Eğitim Merkezinde üretilen kök boyalı yün iplerin Türkiye'nin diğer bölgelerindeki halk eğitim merkezleri ve özel şirketlere gönderiliyor.Merkez Müdürü Hüseyin Kaplan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kurum atölyesinde boyanan yün iplerin tüm Türkiye'de rağbet gördüğünü söyledi.Kök boyanın rengini 100 yıl koruduğunu söyleyen Kaplan, "Bursa'dan gelen ham yün ipleri boyayarak Türkiye'deki diğer halk eğitim merkezlerine ve özel şirketlere gönderiyoruz. Belediyelerin düzenlediği kurslara da yün ip temin ediyoruz." ifadelerini kullandı.Kaplan, kök boya malzemesinde kullandıkları bitkileri bölgeden topladıklarını da sözlerine ekledi.
ANKARA (AA) - Beypazarı Halk Eğitim Merkezinde üretilen kök boyalı yün iplerin Türkiye'nin diğer bölgelerindeki halk eğitim merkezleri ve özel şirketlere...

ANKARA (AA) - Beypazarı Halk Eğitim Merkezinde üretilen kök boyalı yün iplerin Türkiye'nin diğer bölgelerindeki halk eğitim merkezleri ve özel şirketlere gönderiliyor.

Merkez Müdürü Hüseyin Kaplan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kurum atölyesinde boyanan yün iplerin tüm Türkiye'de rağbet gördüğünü söyledi.

Kök boyanın rengini 100 yıl koruduğunu söyleyen Kaplan, "Bursa'dan gelen ham yün ipleri boyayarak Türkiye'deki diğer halk eğitim merkezlerine ve özel şirketlere gönderiyoruz. Belediyelerin düzenlediği kurslara da yün ip temin ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaplan, kök boya malzemesinde kullandıkları bitkileri bölgeden topladıklarını da sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.