pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ankara Polisinden Terör Operasyonu

02.03.2018 - 09:08, Güncelleme: 02.03.2018 - 09:08
 

Ankara Polisinden Terör Operasyonu

Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince, Ankara ve Konya'da düzenlenen operasyonlarda, terör örgütü Nusra üyesi olduğu tespit edilen ve haklarında gözaltı kararı verilen 7 şüpheliden 5'i gözaltına alındı

ANKARA (AA) - Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince Ankara ve Konya'da düzenlenen operasyonlarda terör örgütü Nusra üyesi olduğu tespit edilen ve haklarında gözaltı kararı verilen 7 şüpheliden 5'i yakalandı.AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir süredir teknik ve fiziki olarak takibe aldığı Nusra terör örgütü üyelerinin yakalanması için harekete geçti. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca haklarında gözaltı kararı verilen 7 şüpheliden 5'i, Ankara ve Konya'da gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarla gözaltına alındı.Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda örgütsel doküman ve dijital materyaller ele geçirildi.Şüpheliler, ifadeleri alınmak üzere Ankara Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne getirildi.
Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince, Ankara ve Konya'da düzenlenen operasyonlarda, terör örgütü Nusra üyesi olduğu tespit edilen ve haklarında gözaltı kararı verilen 7 şüpheliden 5'i gözaltına alındı

ANKARA (AA) - Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince Ankara ve Konya'da düzenlenen operasyonlarda terör örgütü Nusra üyesi olduğu tespit edilen ve haklarında gözaltı kararı verilen 7 şüpheliden 5'i yakalandı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir süredir teknik ve fiziki olarak takibe aldığı Nusra terör örgütü üyelerinin yakalanması için harekete geçti. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca haklarında gözaltı kararı verilen 7 şüpheliden 5'i, Ankara ve Konya'da gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarla gözaltına alındı.

Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda örgütsel doküman ve dijital materyaller ele geçirildi.

Şüpheliler, ifadeleri alınmak üzere Ankara Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne getirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.