pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Zeytin Dalı Harekatı

01.03.2018 - 16:38, Güncelleme: 01.03.2018 - 16:38
 

Zeytin Dalı Harekatı

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem, TSK tarafından yürütülen harekata katılan askerler için 2 bin 500 bazlama gönderdi

ANKARA (AA) - İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Erdem, Türk Silahlı Kuvvetleri'nce (TSK) Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nda görevli askerler için bazlama gönderdi.Erdem, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerler için Kızılcaham'da 2 bin 500 bazlama yaptırdı.Hazırlanan bazlamalar kolilerle askerlere ulaştırılmak üzere bölgeye gönderildi.Erdem, yaptığı açıklamada, her daim Mehmetçiğin destekçisi olduklarını belirtti."Askerimiz Türk milletinin yanında olduğunu bilsin." diyen Erdem, bu süreçte herkesin bir ve beraber olması gerektiğini aktardı.Erdem, "Şanlı askerimize hep destek verdik, vermeye de devam edeceğiz. Dualarımız askerlerimizle." diye konuştu.
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem, TSK tarafından yürütülen harekata katılan askerler için 2 bin 500 bazlama gönderdi

ANKARA (AA) - İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Erdem, Türk Silahlı Kuvvetleri'nce (TSK) Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nda görevli askerler için bazlama gönderdi.

Erdem, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerler için Kızılcaham'da 2 bin 500 bazlama yaptırdı.

Hazırlanan bazlamalar kolilerle askerlere ulaştırılmak üzere bölgeye gönderildi.

Erdem, yaptığı açıklamada, her daim Mehmetçiğin destekçisi olduklarını belirtti.

"Askerimiz Türk milletinin yanında olduğunu bilsin." diyen Erdem, bu süreçte herkesin bir ve beraber olması gerektiğini aktardı.

Erdem, "Şanlı askerimize hep destek verdik, vermeye de devam edeceğiz. Dualarımız askerlerimizle." diye konuştu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.