pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Vergi Haftası

27.02.2018 - 19:53, Güncelleme: 27.02.2018 - 19:53
 

Vergi Haftası

SİVAS (AA) - Gürün Malmüdür Vekili Ömer Ümit Ünsal, Vergi Haftası dolayısıyla Gürün Kaymakamı Hicabi Aytemür'ü makamında ziyaret etti. Malmüdürlüğü...

SİVAS (AA) - Gürün Malmüdür Vekili Ömer Ümit Ünsal, Vergi Haftası dolayısıyla Gürün Kaymakamı Hicabi Aytemür'ü makamında ziyaret etti. Malmüdürlüğü çalışanlarının Vergi Haftası'nı kutlayan Aytemür, verginin kalkınmanın temeli olduğunu söyledi. Herkesin mali gücüne göre vergisini ödemekle yükümlü olduğunu ifade eden Aytemir, "Vatandaşlarımıza yönelik tüm kamu hizmetlerinin seri ve etkin bir şekilde yürütülmesinde alınan vergilerin payı büyüktür. Bu vesileyle tüm esnafımızın, vatandaşlarımızın ve Malmüdürlüğü personelimizin Vergi Haftası'nı kutluyorum." dedi. Ünsal ise Vergi Haftası dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirterek, kurumun çalışmaları hakkında bilgi verdi.
SİVAS (AA) - Gürün Malmüdür Vekili Ömer Ümit Ünsal, Vergi Haftası dolayısıyla Gürün Kaymakamı Hicabi Aytemür'ü makamında ziyaret etti. Malmüdürlüğü...

SİVAS (AA) - Gürün Malmüdür Vekili Ömer Ümit Ünsal, Vergi Haftası dolayısıyla Gürün Kaymakamı Hicabi Aytemür'ü makamında ziyaret etti.

Malmüdürlüğü çalışanlarının Vergi Haftası'nı kutlayan Aytemür, verginin kalkınmanın temeli olduğunu söyledi.

Herkesin mali gücüne göre vergisini ödemekle yükümlü olduğunu ifade eden Aytemir, "Vatandaşlarımıza yönelik tüm kamu hizmetlerinin seri ve etkin bir şekilde yürütülmesinde alınan vergilerin payı büyüktür. Bu vesileyle tüm esnafımızın, vatandaşlarımızın ve Malmüdürlüğü personelimizin Vergi Haftası'nı kutluyorum." dedi.

Ünsal ise Vergi Haftası dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirterek, kurumun çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.