pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Çumra 2. Tarım, Hayvancılık Ve Tohumculuk Festivali

27.02.2018 - 14:33, Güncelleme: 27.02.2018 - 14:33
 

Çumra 2. Tarım, Hayvancılık Ve Tohumculuk Festivali

KONYA (AA) - Çumra 2. Tarım, Hayvancılık ve Tohumculuk Festivali, 1 Mart'ta başlayacak.Festival öncesi Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz ve Çumra Ticaret...

KONYA (AA) - Çumra 2. Tarım, Hayvancılık ve Tohumculuk Festivali, 1 Mart'ta başlayacak.Festival öncesi Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz ve Çumra Ticaret Odası Başkanı Metin Kural, çalışmaları yerinde inceledi.Çumra Belediye Başkanı Oğuz, yaptığı açıklamada, geçen sene ilk defa yapılan etkinliğin yoğun ilgi gördüğünü söyledi.Festivalin bu yıl ikincisinin yapılacağını ifade eden Oğuz, şunları kaydetti:"Geçen yıl hem Çumra esnafı, hem dışarıdan gelen firmalar festivale yoğun ilgi göstermişti. Festivalimiz bir anda fuara dönüştü. Vatandaşımız yenilikleri ayaklarında gördü. Bilgi edindi. Çumra tarihinde ilkleri yapıyoruz. İnşallah bu geleneksel hale gelecek. Yeniliklerle gelişmelerle çiftçimizi buluşturacağız. 01 Mart Perşembe günü saat 10.00’da açılacak olan Çumra 2. Tarım, Hayvancılık ve Tohumculuk Festivali açılışına tüm halkımız davet ediyorum."
KONYA (AA) - Çumra 2. Tarım, Hayvancılık ve Tohumculuk Festivali, 1 Mart'ta başlayacak.Festival öncesi Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz ve Çumra Ticaret...

KONYA (AA) - Çumra 2. Tarım, Hayvancılık ve Tohumculuk Festivali, 1 Mart'ta başlayacak.

Festival öncesi Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz ve Çumra Ticaret Odası Başkanı Metin Kural, çalışmaları yerinde inceledi.

Çumra Belediye Başkanı Oğuz, yaptığı açıklamada, geçen sene ilk defa yapılan etkinliğin yoğun ilgi gördüğünü söyledi.

Festivalin bu yıl ikincisinin yapılacağını ifade eden Oğuz, şunları kaydetti:

"Geçen yıl hem Çumra esnafı, hem dışarıdan gelen firmalar festivale yoğun ilgi göstermişti. Festivalimiz bir anda fuara dönüştü. Vatandaşımız yenilikleri ayaklarında gördü. Bilgi edindi. Çumra tarihinde ilkleri yapıyoruz. İnşallah bu geleneksel hale gelecek. Yeniliklerle gelişmelerle çiftçimizi buluşturacağız. 01 Mart Perşembe günü saat 10.00’da açılacak olan Çumra 2. Tarım, Hayvancılık ve Tohumculuk Festivali açılışına tüm halkımız davet ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.