pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kaymakam Abbasoğlu Şehit Ailesini Ziyaret Etti

23.02.2018 - 14:53, Güncelleme: 23.02.2018 - 14:53
 

Kaymakam Abbasoğlu Şehit Ailesini Ziyaret Etti

KONYA (AA) - Doğanhisar Kaymakamı Abdulkerem Abbasoğlu, şehit Er Esat Ertaş'ın baba ocağını ziyaret etti.Abbasoğlu şehidin babası Ayhan ve annesi Durmuşe...

KONYA (AA) - Doğanhisar Kaymakamı Abdulkerem Abbasoğlu, şehit Er Esat Ertaş'ın baba ocağını ziyaret etti.Abbasoğlu şehidin babası Ayhan ve annesi Durmuşe Ertaş'a taziye dileğinde bulundu.Devlet olarak şehitlerin emanetlerinin her zaman yanlarında olduklarını dile getiren Abbasoğlu, vatanı bölmeye kimsenin gücünün yetmeyeceğini söyledi.Er Esat Ertaş, Şanlıurfa Akçakale'de, nöbet değişimine giden askerlerin içinde bulunduğu zırhlı personel taşıyıcının dereye kapılıp, devrilmesiyle şehit olmuştu.
KONYA (AA) - Doğanhisar Kaymakamı Abdulkerem Abbasoğlu, şehit Er Esat Ertaş'ın baba ocağını ziyaret etti.Abbasoğlu şehidin babası Ayhan ve annesi Durmuşe...

KONYA (AA) - Doğanhisar Kaymakamı Abdulkerem Abbasoğlu, şehit Er Esat Ertaş'ın baba ocağını ziyaret etti.

Abbasoğlu şehidin babası Ayhan ve annesi Durmuşe Ertaş'a taziye dileğinde bulundu.

Devlet olarak şehitlerin emanetlerinin her zaman yanlarında olduklarını dile getiren Abbasoğlu, vatanı bölmeye kimsenin gücünün yetmeyeceğini söyledi.

Er Esat Ertaş, Şanlıurfa Akçakale'de, nöbet değişimine giden askerlerin içinde bulunduğu zırhlı personel taşıyıcının dereye kapılıp, devrilmesiyle şehit olmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.