pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Aksaray'da Okuma Yazma Seferberliği

21.02.2018 - 14:43, Güncelleme: 21.02.2018 - 14:43
 

Aksaray'da Okuma Yazma Seferberliği

AKSARAY (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan öncülüğünde başlatılan okuma yazma seferberliği kapsamında Aksaray Valiliğince...

AKSARAY (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan öncülüğünde başlatılan okuma yazma seferberliği kapsamında Aksaray Valiliğince Okuma Yazma Seferberliği Yürütme Kurulu oluşturuldu. Valilik toplantı salonunda düzenlenen toplantıda, Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre Aksaray'da toplam 16 bin kişinin okuma yazma bilmediğini açıklayan Vali Aykut Pekmez, önceliklerinin okuma yazma bilmeyen kesimi tespit etmek olduğunu söyledi.Başlatılan seferberliğin amacının okuma yazma bilmeyen kişi sayısını en aza indirmek olduğunu belirten Vali Pekmez, "Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Müftülüğümüz, İl Sağlık Müdürlüğümüz, belediyelerimiz ve muhtarlarımıza önemli görevler düşüyor. 2018 yılında bu kadar çok okuma yazma bilmeyenin olması şaşırtıcı. İnşallah birlikte çalışarak okuma yazma bilmeyen sayısını en aza indireceğiz." diye konuştu.Toplantıya, Vali Pekmez'in eşi Yeşim Pekmez, Vali Yardımcısı Şahin Bayhan, Belediye Başkan Yardımcısı Güven Kemerkaya, yürütme kurulu üyeleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
AKSARAY (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan öncülüğünde başlatılan okuma yazma seferberliği kapsamında Aksaray Valiliğince...

AKSARAY (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan öncülüğünde başlatılan okuma yazma seferberliği kapsamında Aksaray Valiliğince Okuma Yazma Seferberliği Yürütme Kurulu oluşturuldu.

Valilik toplantı salonunda düzenlenen toplantıda, Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre Aksaray'da toplam 16 bin kişinin okuma yazma bilmediğini açıklayan Vali Aykut Pekmez, önceliklerinin okuma yazma bilmeyen kesimi tespit etmek olduğunu söyledi.

Başlatılan seferberliğin amacının okuma yazma bilmeyen kişi sayısını en aza indirmek olduğunu belirten Vali Pekmez, "Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Müftülüğümüz, İl Sağlık Müdürlüğümüz, belediyelerimiz ve muhtarlarımıza önemli görevler düşüyor. 2018 yılında bu kadar çok okuma yazma bilmeyenin olması şaşırtıcı. İnşallah birlikte çalışarak okuma yazma bilmeyen sayısını en aza indireceğiz." diye konuştu.

Toplantıya, Vali Pekmez'in eşi Yeşim Pekmez, Vali Yardımcısı Şahin Bayhan, Belediye Başkan Yardımcısı Güven Kemerkaya, yürütme kurulu üyeleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.