pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Anfoder Başkanı Gümüş Güven Tazeledi

20.02.2018 - 13:48, Güncelleme: 20.02.2018 - 13:48
 

Anfoder Başkanı Gümüş Güven Tazeledi

KONYA (AA) - Ereğli Anadolu Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (ANFODER) Başkanlığı'na Tamer Gümüş, yeniden seçildi.Ereğli Oğuz Ata Sosyal Tesisleri...

KONYA (AA) - Ereğli Anadolu Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (ANFODER) Başkanlığı'na Tamer Gümüş, yeniden seçildi.Ereğli Oğuz Ata Sosyal Tesisleri Sanat Evin'de düzenlenen genel kurulda tek aday Gümüş, ANFODER Başkanlığı'na tekrar getirildi.Gümüş, yaptığı açıklamada, kendisine destek veren üyelere teşekkür ederek, "ANFODER'i, daha iyi yerlere taşımak için yönetim olarak gayretli çalışmalarımız devam edecektir. Fotoğraf sanatına ve yaşadığımız şehre katkı sunmak tek amacımızdır.'' dedi.Toplantı, dilek ve temennilerin ardından sona erdi.
KONYA (AA) - Ereğli Anadolu Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (ANFODER) Başkanlığı'na Tamer Gümüş, yeniden seçildi.Ereğli Oğuz Ata Sosyal Tesisleri...

KONYA (AA) - Ereğli Anadolu Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (ANFODER) Başkanlığı'na Tamer Gümüş, yeniden seçildi.

Ereğli Oğuz Ata Sosyal Tesisleri Sanat Evin'de düzenlenen genel kurulda tek aday Gümüş, ANFODER Başkanlığı'na tekrar getirildi.

Gümüş, yaptığı açıklamada, kendisine destek veren üyelere teşekkür ederek, "ANFODER'i, daha iyi yerlere taşımak için yönetim olarak gayretli çalışmalarımız devam edecektir. Fotoğraf sanatına ve yaşadığımız şehre katkı sunmak tek amacımızdır.'' dedi.

Toplantı, dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.