pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Hafik'te Yeni Hastane Çalışması

17.02.2018 - 12:23, Güncelleme: 17.02.2018 - 12:23
 

Hafik'te Yeni Hastane Çalışması

SİVAS (AA) - AK Parti Sivas Milletvekili Habib Soluk, Hafik ilçesine yapılması planlanan hastaneyle ilgili incelemelerde bulundu. Hafik Kaymakam Vekili Ömer...

SİVAS (AA) - AK Parti Sivas Milletvekili Habib Soluk, Hafik ilçesine yapılması planlanan hastaneyle ilgili incelemelerde bulundu. Hafik Kaymakam Vekili Ömer Sait Karakaş, Hafik Belediye Başkanı Mitat İlhan ve AK Parti Hafik İlçe Başkanı Habib Görler ile bir araya gelen Soluk, hastanenin yapılması öngörülen araziyi inceledi.Boş durumdaki eski adliye lojmanlarının bulunduğu alanı gezen Soluk, Karakaş ve İlhan'dan proje hakkında detaylı bilgi aldı. Arazi çalışmalarının hızlı bir şekilde tamamlanmasını isteyen Soluk, gerekli şartların sağlanması durumunda inşaata bu yıl içerisinde başlayabileceğini söyledi. Projenin ilçe için sevindirici bir çalışma olduğunu dile getiren Belediye Başkanı İlhan, "Hastanenin en kısa sürede ilçemize yapılması için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Hastanenin kaç yataklı olacağı yapılan çalışmalar doğrultusunda belirlenecek." dedi. Karakaş, İlhan ve Görler, Soluk'a projeye gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.
SİVAS (AA) - AK Parti Sivas Milletvekili Habib Soluk, Hafik ilçesine yapılması planlanan hastaneyle ilgili incelemelerde bulundu. Hafik Kaymakam Vekili Ömer...

SİVAS (AA) - AK Parti Sivas Milletvekili Habib Soluk, Hafik ilçesine yapılması planlanan hastaneyle ilgili incelemelerde bulundu.

Hafik Kaymakam Vekili Ömer Sait Karakaş, Hafik Belediye Başkanı Mitat İlhan ve AK Parti Hafik İlçe Başkanı Habib Görler ile bir araya gelen Soluk, hastanenin yapılması öngörülen araziyi inceledi.

Boş durumdaki eski adliye lojmanlarının bulunduğu alanı gezen Soluk, Karakaş ve İlhan'dan proje hakkında detaylı bilgi aldı.

Arazi çalışmalarının hızlı bir şekilde tamamlanmasını isteyen Soluk, gerekli şartların sağlanması durumunda inşaata bu yıl içerisinde başlayabileceğini söyledi.

Projenin ilçe için sevindirici bir çalışma olduğunu dile getiren Belediye Başkanı İlhan, "Hastanenin en kısa sürede ilçemize yapılması için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Hastanenin kaç yataklı olacağı yapılan çalışmalar doğrultusunda belirlenecek." dedi.

Karakaş, İlhan ve Görler, Soluk'a projeye gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.